Antena Meniu Search
x

Video Cel mai mare complex balnear din Europa, la doar 80 de km de România. Care este tariful pentru o zi

Cel mai mare complex balnear din Europa, aflat la doar câteva zeci de kilometri de România, îi atrage ca un magnet pe turiştii de la noi. Pe străzile şi în bazinele din staţiune se vorbeşte limba română mult mai des decât ne-am aştepta pentru o localitate din Ungaria. Iar în această perioadă, pentru că vacanţa abia începe, tarifele au fost reduse chiar şi cu 50%.

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 09:01

La doar 80 de kilometri de Oradea, la vecinii unguri, găsim una dintre cele mai căutate destinaţii de anul acesta  - Hajduszoloszlo. Ungaria se află pe primul loc în Europa atunci când vine vorba despre valorificarea apelor termale. Aşa se face că vecinii au construit pe un teren de peste 30 de hectare cel mai mare centru balnear de pe continent. 

Emblema aquaparkului este o piscină de pe plaja mediteraneană, cu nisip fin, care se întinde pe o suprafaţă de 6.200 de metri pătraţi.

Complexul are o suprafaţă cât 43 de terenuri de fotbal

Vezi și

Însă, în total, în complexul balnear sunt 15 piscine, inclusiv bazine private aflate la înălţime. De acolo poate fi admirat tot aquapark-ul, ce are o suprafață cât 43 de terenuri de fotbal.

Pe acelaşi subiect

Cei mai îndrăzneți își pot testa curajul în zona extremă, unde sunt șase noi tobogane de aventură printre care şi tunelul de cădere liberă, tsunami-ul, barca spațială și tubul de apă. Lungimea tuturor toboganelor de aici depășeşte un kilometru.

Iar după o bălăceală bună, gazdele îi ademenesc cu bunătăți din delicioasa bucătărie maghiară.

Pentru accesul în zona de ștrand și bai termale ce se întinde pe 30 de ha turiștii trebuie să platesca echivalentul a 10 euro. Daca vor adrenalina in aquapark sau vor sa se bucure de conditiile din zona VIP – taxa suplimentara este de 16 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 51 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Travel » Cel mai mare complex balnear din Europa, la doar 80 de km de România. Care este tariful pentru o zi