Antena Meniu Search
x

Video Cele mai spectaculoase 4 destinaţii pentru luna de miere

Pentru majoritatea tinerilor căsătoriți, luna de miere este călătoria vieții, aşa că este inutil să spunem că trebuie să fie una spectaculoasă. Iată câteva destinaţii unde puteţi crea amintiri de neuitat alături de persoana iubită. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 14.07.2022, 13:24

Vezi și

Coasta Amalfi

Există multe motive pentru care Coasta Amalfi continuă să fie în fruntea listelor de călătorii în luna de miere. Romantismul este la el acasă, pe străzile din Positano, iar peisajul este completat de apa azurie, arhitectura spectaculoasă şi mâncarea delicioasă.

Antigua și Barbuda

Antigua și Barbuda sunt două insule în care veţi fi impresionaţi de fațade pastelate, piețe pline de viață, fructe tropicale, formațiuni calcaroase și, desigur, o mulțime de plaje curate. Ca şi pont, nu ar trebui să rataţi aici plimbarea cu un catamaran care navighează între Oceanul Atlantic și Marea Caraibilor la apus.

Pe acelaşi subiect

Texas

Pentru cei care sunt mai non-conformişti şi iubesc muzica, recomandarea de astăzi este Texas. Vă puteţi bucura acolo de tot felul de festivaluri, zone întregi de street food, dar şi numeroase staţiuni balneare de lux.

Maroc

Ajungem la cei care nu îşi doresc doar o simplă vacanţă la plajă. Iar pentru asta este perfect un loc exotic precum Marocul. În Marrakech, un oraș cu ziduri medievale,veți lua masa cu mâncăruri delicioase, veți naviga prin pieţele asemănătoare labirintului ținându-vă de mână, veți urmări cântări de povestitori și muzicieni și vă veți bucura cu o arhitectură și design spectaculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Cele mai spectaculoase 4 destinaţii pentru luna de miere