Antena Meniu Search
x

Video Dezamăgire pentru turiștii ajunși în Poiana Brașov. Patinoarul de 2.500 de metri pătraţi din stațiune este închis în plin sezon

Dacă nu schiați dar tot vreți să mergeți la munte de sărbători ca să vă însoțiți prietenii sau familia, aveți toate sansele să vă plictisiti crunt. In Poiana Brașov alternativele de petrecere a timpului lipsesc cu desăvârșire, deși autoritătile au făcut investitii uriașe tocmai pentru a veni cu oferte pentru cât mai multe gusturi și pretentii. De exemplu, patinoarul care a costat aproape un milion de euro este închis din primăvară şi nimeni nu ştie când va fi redeschis.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.12.2021, 21:10

Vezi și

Poiana Brașov. Zăpadă pe terminate, câteva ATV-uri de închiriat, doi piloți de parapantă dublă, în zbor și cam aici se oprește oferta de servicii de agrement, în plin sezon, pentru turiștii care caută ceva în afara pârtiei. În tot acest timp, patinoarul de 2500 metri pătraţi, construit din bani publici, e nefolosit.

Claudiu Loghin, reporter Observator: ”Aşa arată acum patinoarul din Poiana Braşov. Investiţia iniţial a fost de 900 de mii de euro, însă în primavara anului trecut, balonul care acoperea patinoarul a căzut, iar acum, în plin sezon, patinoarul este închis”.

Turist: ”Ar fi fost un plus pentru turiştii care vin şi care doresc alt mijloc de agrement, poate nu schiază, poate preferau să patineze.

Turistă: ”Este păcat că este închis, pentru copii şi pentru oameni mari şi pentru oricine vrea să se distreze. Era frumos să fie deschis, dar nu ştiu de ce nu au dat drumul, de ce nu au făcut investiţia necesară”.

Pe acelaşi subiect

Patinoarul, construit din bani publici, este închis în plin sezon

Patinoarul a fost inaugurat în 2013, din bani publici, cu ocazia Festivalului Olimpic al Tineretului European. Are instalaţie de refrigerare, maşină de nivelat gheaţa şi chiar patine pentru turişti, dar este închis şi nici nu se ştie când va fi redeschis.

Dragoș Crăciun, director adjunct complex sportiv:Sunt mici amenajări care mai trebuie făcute. Acum s-au primit bani pentru îndepărtarea balonului, pentru amenajare, de la minister. Rămâne să vedem când terminăm lucrările de amenajare a patinoarului”.

Şi Centrul de Agrement din Poiana Braşov, care a costat zece milioane de euro, stă mai mult închis în plin sezon. Aici se găsesc popice, săli de escaladă, minigolf, biliard şi jocuri electronice, dar pe 31 decembrie, centrul are program scurt, iar pe 3 ianuarie, este închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Dezamăgire pentru turiștii ajunși în Poiana Brașov. Patinoarul de 2.500 de metri pătraţi din stațiune este închis în plin sezon