Antena Meniu Search
x

Video Motive de fericire pentru amatorii de adrenalină. Mureșul a înghețat, iar localnicii au transformat râul într-un uriaș patinoar

Iarna ne poate oferi şi un spectacol de vis! Mureşul a îngheţat, zilele acestea, aşa că oamenii din zonă au profitat pentru a transforma râul în teren pentru patinat. Şi cum vremea se anunţă geroasă şi în continuare, iubitorii sporturilor de iarnă se pregătesc pentru zile întregi de distracţie. 

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 09:21

Vezi și

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă din Târgu Mureş acum este cel mai frumos moment al anului. Gerul năprasnic le este prieten, pentru că datorită lui, râul Mureş s-a transformat în patinoar şi a devenit şi un culoar bun pentru practicanţii de schi.

Localnic: E bine. Încă nu e suficient de groasă gheaţa, mai pârâie în unele locuri, sperăm să nu cădem.

Localnică: Noi suntem veterani de a umbla pe Mureşul îngheţat şi a patina.

Pentru mulţi a fost ocazia perfectă să parcurgă şi câţiva kilometri pe patine. Cei veniţi să facă mişcare pe râul îngheţat au alte criterii de măsurare a gerului faţă de oamenii obişnuiţi.

Localnic: E frumos, şi nu este foarte rece, si asta conteaza ca de obicei îţi îngheaţă mâinile la minus 10,12 grade. Acum este ok.

Meteorologii anunță vremea va rămâne sub limita îngheţului, în Mureş şi în următoarele săptămâni. Aşa că gheaţa rezistă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Motive de fericire pentru amatorii de adrenalină. Mureșul a înghețat, iar localnicii au transformat râul într-un uriaș patinoar