Antena Meniu Search
x

Video Top 4 locaţii din Europa pentru o nuntă ca în filme

În ceea ce priveşte nunţile, specialiştii susţin că trendurile se îndreptă către evenimente mai restrânse, dar în locaţii inedite, exclusiviste.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 18.08.2022, 14:43

Vezi și

Vom începe cu un superb castel din Valea Loarei, din Franţa, zonă înscrisă în anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO. Castelul se numeşte Chateau du Grand Luce. Însuşi Voltaire a locuit acolo, ceea ce evident îi dă un plus de romantism, iar acum locaţia poate fi închiriată pentru a găzdui nunţi fabuloase. 

Mergem mai departe şi ajungem în Veneţia. Pe malul Marelui Canal regăsim locaţia Ca'Sagredo. Sala principală oferă o șansă rară de a simţi opulența unui palat venețian vechi de secole. Impresionante sunt şi capodoperele de pe tavan și pereți. 

 În cazul în care vreţi să vă simţiţi pentru o zi ca prinţesa Grace, ei bine, cu siguranţă Monaco este locaţia. Iar Vila La Vigie din Monte Carlo este perfectă pentru o nuntă de vis. Mic pont: acolo a locuit si designerul Karl Lagerfeld în anii 90. 

Iar dacă visaţi să spuneţi "da" în Sicilia, printre măslini şi plantaţii de citrice, complexul Vendura este varianta ideală. Pe lângă peisajul superb în care vă puteţi gândi ceremonia, complexul oferă 203 dormitoare cu vedere la terenul de golf și un centru spa de 4.000 de metri pătrați, cu patru piscine în aer liber. Loc suficient pentru toţi invitaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Top 4 locaţii din Europa pentru o nuntă ca în filme