Antena Meniu Search
x

Video Vacanţă de Crăciun în Bucovina. În unele zone, gradul de ocupare a ajuns la 95%: cu ce sunt aşteptaţi turiştii

Zonele în care tradiţia nu moare niciodată sunt fără doar şi poate în topul preferinţelor turiştilor atunci când vine vorba despre Crăciun. Mergem astăzi în Bucovina, acolo unde majoritatea pensiunilor au fost rezervate deja. Iar pentru un sejur de vis, gazdele au început pregătirile de ceva timp.

de Angela Bertea

la 17.12.2023, 11:26

Vezi și

Cu bucate alese, preparate după rețete tradiționale specifice zonei și tradiții, dar și o serie de activități în natură pline de aventură ori un binemeritat răsfăț în centrele spa. Nu vor lipsi cetele de colindători, dar nici tăiatul porcului. În pensiuni pregătirile sunt în toi, gazdele pun la punct ultimele detalii pentru a fi siguri că turiștii vor avea parte de un sejur minunat.

Porție de adrenalină la cea mai lungă tiroliană din România

Și afumătorile sunt pregătite pentru a adăuga savoare cârnaților tradiționali ce se vor regăsi pe mesele festive. Iar după un festin culinar, ieșirile în natură sunt binevenite, pentru că traseele turistice sunt amenajate. De asemenea, cei care vin în Bucovina pot avea parte de o porție de adrenalină la cea mai lungă tiroliană din România, de o plimbare cu mocănița, pot vizita renumitele mănăstiri din Bucovina ori Cetatea de Scaun a Sucevei.

Gradul de ocupare în pensiuni este unul destul de mare, peste 95% în cele mai multe zone. Așadar, daca va hotărăţi pe ultima sută de metri mai aveţi șanse să găsiți câteva locuri libere în unitățile mai mari de cazare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Vacanţă de Crăciun în Bucovina. În unele zone, gradul de ocupare a ajuns la 95%: cu ce sunt aşteptaţi turiştii