Antena Meniu Search
x

Video Vatra Dornei găzduiește Cupa Mondială la sanie pe pistă naturală. Cei mai buni sportivi din lume se întrec pe pârtia Bucovina

Viteză şi adrenalină, weekendul acesta, la Vatra Dornei. Staţiunea găzduieşte Cupa Mondială la sanie pe pistă naturală. Cei mai buni sportivi din lume se întrec pe traseul cu 13 viraje, construit aici în urmă cu zece ani. Totul spre deliciul publicului. 

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 10:14

Vezi și

Pârtia Bucovina din Vatra Dornei este cunoscută în lumea sporturilor de iarnă pentru gradul ridicat de dificultate. Cele 13 viraje asigură şi un spectacol fascinant pentru public. Azi, aici, se desfăşoară ultimele probe ale Cupei Mondiale la sanie pe o pistă naturală. 

Ilie Bonche, primar Vatra Dornei: Acum, în perioada asta, suntem peste 10 națiuni, mai exact 12, dar cu niste condiții perfect realizate şi cu sportivi de mare valoare. 

Azi sunt ultimele probe şi cele mai spectaculoase. Finala feminină şi cea de dublu, care stârneşte şi cele mai mari emoţii. 

Elena Sorina Ţicru, secretar general Federaţia Română de Bob și Sanie: Vor etala o tehnică aparte, nu este uşor să cobori pe un km cu viteze de până la 80 la ora într-un echipaj de 2 persoane. 

La această ediţie a Cupei Mondiale, România este reprezentată de Cezar Joldescu şi Mitică Lupu. 

Delia Andreea Ivaş, director al clubului Sporturi de iarna Vatra Dornei: Ei sunt începători şi este pentru prima dată când iau startul într-o astfel de competiţie.

Oamenii care au venit să vadă competiţia sunt încântaţi. 

Este a treia oară când competiţia este organizată la Vatra Dornei. Anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Vatra Dornei găzduiește Cupa Mondială la sanie pe pistă naturală. Cei mai buni sportivi din lume se întrec pe pârtia Bucovina