Antena Meniu Search
x

Video Vremea ţine cu îndrăgostiţii, pe pârtiile de schi. La munte se anunţă zăpadă şi de Dragobete şi Mărţişor

Multe cupluri au fost la înălţime, ieri, de Ziua Îndrăgostiţilor. Mai precis, în vârf de munte. Sinaia, de exemplu, s-a umplut de îndrăgostiţi care şi-au oferit în dar o zi pe pârtie. Iubitorii sporturilor de iarnă care vor să marcheze zilele speciale pe zăpadă nu trebuie să-şi facă griji nici pentru Dragobete sau 1 Martie. Chiar dacă vremea se încălzeşte, zăpada rezistă în multe staţiuni. 

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 10:02

Vezi și

În loc de cină romantică, o zi plină de adrenalină la schi. A fost decizia multor cupluri, care de Ziua Îndrăgostiţilor au venit pe pârtii. În Sinaia, cât au avut de aşteptat la staţia de îmbarcare, au profitat de ocazie pentru a-şi fura câte o sărutare. "Am scăpat de copil, l-am lăsat acasă şi am venit de Valentine's Day să schiem şi noi. Dragostea pluteşte în aer, să zicem aşa", mărturiseşte un cuplu. Alţii s-au gândit, de mai multe ori, la viitor. Întrebat ce surpriză i-a pregătit iubitei, un tânăr pare încurcat. Se gândea să o ceară, dar încă nu a avut curaj.

Citește și: Dragobete, ziua iubirii la români. Ce sărbătorim, de fapt, pe 24 februarie

Zăpadă pe pârtii de Dragobete şi 1 Martie

Chiar dacă temperaturile sunt în creştere, cei care vor dori să petreacă şi Dragobetele sau 1 Martie pe pârtii nu trebuie să-şi facă griji. Pe Domeniul Schiabil Şiureanu, de exemplu, administratorii spun că zăpada rezistă.

"Chiar dacă în oraş sunt grade cu plus, noi avem temperaturi cu minus. În general, la noi sezonul ţine până la jumătatea lunii aprilie. În luna martie chiar vom avea două concursuri de schi", spune Jan Tatu, administrator domeniu schiabil. Totul spre bucuria turiştilor. "Pârtia este superbă, zăpada wow! Sperăm să ţină până în martie - aprilie, ca anul trecut", comentează o femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Vremea ţine cu îndrăgostiţii, pe pârtiile de schi. La munte se anunţă zăpadă şi de Dragobete şi Mărţişor