Antena Meniu Search
x

Video America Express, 7 martie 2023. Premieră în acest sezon: Puya și Melinda au luat decizia uluitoare de a refuza cazarea câștigată pe merit. Unde au dormit

Decizii uluitoare și probe pe măsura unui drum de "aur". De asta au avut parte concurenții America Express în ediţia de marți, 7 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Cel mai surprinzător moment, o adevărată premieră a acestui sezon, a fost decizia echipei formată din Puya și Melinda de a renunța la cazarea câștigată în urma calificării la jocul de amuletă. Cei doi nu s-au dezis de planul lor, acela că vor merge în casa unui bărbat care i-a ajutat pe traseu, motiv pentru care au refuzat-o pe Irina Fodor și au plecat către localnicul care îi aștepta. 

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 21:50

Vezi și

Deși ar fi avut cazare asigurată pentru că au reușit să se califice la jocul de amuletă din ediția 31 a emisiunii America Express, Puya și Melinda au decis să meargă altături de localnicul care le-a promis găzduire, bărbatul fiind foarte încântat de ideea de a-i ajuta.

„Am zis să mergem cu Gabriel, totuși, să nu mergem la cazare. Era entuziasmat că participă la emisiune, că ne ajută”, a explicat Puya decizia de a renunța la cazarea câștigată pe merit. 

„Eram siguri că nu ne calificăm la joc, el ne aștepta și am zis că dacă tot am vorbit cu omul să mergem la el”, a adăugat Melinda.

Astfel, Puya și Melinda au înregistrat o premieră în acest sezon de America Express, refuzând cazarea de la Irina Fodor. Cei doi s-au bucurat în final însă, pentru că au avut parte de un dormitor foarte curat.

Pe acelaşi subiect

Unde au dormit ceilalți concurenți de la America Express

Singurii nevoiți să caute cazare au fost Jean Gavril și Dinu. Frații au avut noroc de data aceasta și au găsit rapid o familie amabilă: „Am simțit din prima că o să ne primească. Am găsit o casă bună”.

La cazările asigurate prin prisma calificării la jocul de amuletă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au dormit pe o saltea, în timp ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut un pat foarte mic. „O să dormim pe jos. O să-mi aduc aminte de studenție”, a spus Doina Teodoru.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au dormit la hotel, pentru că ele au fost cele care au obținut ultima imunitate din acest sezon de America Express.

Cine a câștigat jocul de amuletă

Jocul de amuletă din ediția de America Express de pe 7 martie 2023 a fost unul de-a dreptul spectaculos. Cele 3 echipe participante au fost încântate că au avut parte de o asemenea experiență. Echipa care a realizat proba în cel mai scurt timp a câștigat amuleta de 1.000 de euro și un avantaj important. 

Echipele formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Puya și Melinda au participat la un joc de amuletă plin de adrenalină. Concurenții au parcurs un traseu în natură cu tiroliană, rapel și poduri înalte. La finalul probei concurenții au ridicat un turn Jenga, iar echipa cea mai rapidă a câștigat amuleta.

Cătălin Bordea și-a învins frica de înălțime: „Eu mă tem de înălțime. Mi-am cerut soția în căsătorie sărind din avion. Ea a zis <<Da>> sus, eu am zis <<Nu>> jos, că nu mai fac asta niciodată”, a povestit comediantul.

Cătălin Bordea a avut un atac de panică la jocul de amuletă din ediția de America Express de pe 7 martie 2023. „Am avut un atac de panică. Am început să tremur, mi-a venit să plâng. Tot ce îmi doream era să ating pământul”, a spus Cătălin Bordea despre coborâtul pe rapel, unde Nelu Cortea s-a ales cu o julitură la genunchi.

Și Puya și Melinda și-au depășit limitele și s-au bucurat de acest circuit palpitant: „Nu mi-a fost teamă pe tiroliană. M-am gândit că fetele mele se dau de mici”, a spus soția lui Puya despre tiroliană, deși la rapel situația a stat diferit: „De frică nu m-am uitat până jos. Mi-am învins o frică”, a povestit Melinda.

După jocul de Jenga, prezentatoarea America Express a dezvăluit ce timp a scos fiecare echipă. Puya și Melinda au parcurs circuitul în 18 minute și 9 secunde și au construit turnul în 6 minute și 35 de secunde. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au făcut circuitul în 14 minute și 33 de secunde și turnul în 7 minute și 30 de secunde. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au făcut circuitul în 8 minute și 53 de secunde și jocul Jenga în 5:57.

Astfel, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul de amuletă din ediția 31 de America Express.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » America Express, 7 martie 2023. Premieră în acest sezon: Puya și Melinda au luat decizia uluitoare de a refuza cazarea câștigată pe merit. Unde au dormit