Antena Meniu Search
x

America Express, lider de audiență. Concurenții luptă pentru ultima imunitate a sezonului și dau testul fricii de necunoscut

A opta etapă din Columbia a competiției America Express a început aseară, la Antena 1, cu probe greu de digerat pentru concurenți. Cele 5 echipe rămase pe Drumul aurului s-au luptat pentru calificarea la jocul de amuletă și Joker într-o ediție a reality show-ului care a fost lider de audiență. În seara aceasta, Irina Fodor oferă ultima imunitate din acest sezon. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 14:31

America Express, lider de audiență. Concurenții luptă pentru ultima imunitate a sezonului și dau testul fricii de necunoscut
America Express, lider de audiență. Concurenții luptă pentru ultima imunitate a sezonului și dau testul fricii de necunoscut

Ediția reality show-ului difuzat de Antena 1 aseară, în intervalul 20:00–23:39, a fost urmărită în minutul de aur 21:46 de peste 1,8 milioane de telespectatori, ocupând poziția de lider pe toate segmentele de public. Astfel, America Express a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 9.6 puncte de rating și o cotă de piață de 27.7%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 16.7%. La orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.8 puncte de rating și 21.4% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 5.1 puncte de rating și 12.3% cotă de piață.

Și la nivel național America Express a ocupat primul loc, cu 8 puncte de rating și 19.5% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a înregistrat 5.7 puncte de rating și 13.9 % cotă de piață. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 8.5 puncte de rating și 23.7% cotă de piață, în vreme ce ocupantul locului 2, Pro Tv, înregistra 6.9 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. La nivel urban, Antena 1 și-a menținut supremația cu 8.1 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, surclasând postul Pro Tv, care a obținut 6.3 puncte de rating și 14.7% cotă de piață. Și la nivelul întregii țări Antena 1 s-a situat pe primul loc, cu 7.7 puncte de rating și 17.5% cotă de piață, Pro Tv ocupând locul secund, cu 7.4 puncte de rating și 16.7% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în topul audiențelor și pe parcursul întregii zile (02:00 – 26:00) pe segmentele de public comercial și urban. 

Cursa de aseară a spectaculosului reality show i-a pus pe concurenți față în față cu… cele mai respingătoare surprize calorice. De la viermi la furnici, echipele au fost nevoite să treacă testele delicateselor locale, ”savurate” de dragul recompensei de la final: participarea la jocul de amuletă și Joker. La această întrecere s-au calificat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Iar marii câștigători din ediția America Express de ieri seară au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea, echipa care a obținut amuleta și un Joker cu un avantaj esențial: cei doi pot folosi mașina de producție până la următoarea locație în timpul întrecerii pentru ultima imunitate. 

Întrecerea fantastică de la America Express continuă! Cu fiecare kilometru, concurenții sunt mai aproape de El Dorado. Dar și mai aproape... unul de altul. Pentru că perechile au pornit încătușate spre ultima imunitate – un handicap menit să sporească dificultatea competiției. În seara aceasta, drumul spre punctul unde trebuie să treacă proba care îi eliberează de cătușe poartă echipele în fermecătorul orășel columbian Barichara, cu parfum colonial, străduțe înguste și case colorate. Este localitatea care a inspirat filmul de animație ”Encanto”. Concurenții vor descoperi locuri emblematice din celebra animație, ba chiar și o localnică ce a fost transformată în personaj al îndrăgitei povești. Cursa spre mult dorita imunitate le va aduce și o savuroasă misiune dedicată cafelei columbiene, recunoscută în lume ca fiind cea mai bună. 

Tot în seara aceasta, echipele se vor confrunta cu testul suprem al fricii de necunoscut – o probă la care provocarea va fi să-și controleze pulsul în situații neașteptate, care le activează fobiile. ”Este timpul să trecem la următorul nivel. Vă pun la încercare limitele: este un test de gestionare a emoțiilor” a fost anunțul făcut de Irina despre misterioasa probă care va testa simțurile concurenților. ”Când am văzut scaunele alea, zic: <Vine ceva din spate...>. Mă gândeam numai la gândaci. Eu am fobie de insecte. Aveam niște palpitații groaznice, iar Irina ne-a spus că o să ne și măsoare ritmul cardiac”, a povestit Doina Teodoru. ”Eu m-am gândit: ce lighioane au mai rămas pe-aici, prin junglă? Tarantule! 

Mie-mi crește pulsul doar când intru într-un cabinet de doctor. Așa că doar când m-am așezat pe acel scaun mi-a urcat pulsul instant”, a mărturisit Jean Gavril.

”Mie nu-mi plac senzațiile extreme. Eu sunt un om foarte comod, îmi place să stau în siguranță”, a comentat Cătălin Bordea, înaintea marelui test. Cine va câștiga ultima imunitate a sezonului și cum vor trece concurenții prin surprinzătorul test telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară de la ora 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » America Express, lider de audiență. Concurenții luptă pentru ultima imunitate a sezonului și dau testul fricii de necunoscut