Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video America Express, 6 martie 2023. Decizia surprinzătoare luată de Bordea şi Cortea. Vestea a venit ca un trăsnet pentru colegi

America Express a adus noi surprize pentru concurenții rămaşi în cursa de pe Drumul Aurului, în ediţia de luni, 6 martie 2023, difuzată pe Antena 1 şi AntenaPLAY. În drumul spre imunitate, echipele au primit o misiune dificilă, dar plină de culoare. Iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au luat o decizie extrem de importantă.

de Redactia Observator

la 06.03.2023 , 23:04

America Express continuă! În ediția difuzată pe 6 martie 2023, s-a dat lupta pentru ultima imunitate din acest sezon. Cele cinci echipe rămase în joc în cea de-a doua etapă din Columbia s-au aliniat cu un scop clar: să câştige cu orice preţ! După o noapte care nu le-a adus prea multă odihnă, aceştia au continuat aventura pe Drumul Aurului cu mâinile încătuşate.

Decizia luată de Bordea și Cortea la America Express

Cătănil Bordea şi Nelu Cortea au luat o decizie care a schimbat cursul jocului la America Express. Cei doi au aflat răspunsurile de care aveau nevoie pentru a trece testul şi a se elibera din strânsoarea cătuşelor, iar apoi au dat vestea cea mare. Ceilalţi concurenţi nu s-au bucurat deloc la auzul acesteia.

Vezi și

Comedianţii au scos "Asul" din mânecă. Sau, mai exact, Jokerul câştigat la amuleta jucată în ediția 29 de America Express: „Poți folosi mașina de producție până la următoarea locație”. „Folosim jokerul să ajungem la Barichara. Vrem mașină de producție”, au anunțat Bordea și Cortea, bucuroşi că vor avea un avantaj enorm în cursă.

Pe acelaşi subiect

America Express, 6 martie 2023

Întrecerea fantastică de la America Express continuă! Cu fiecare kilometru, concurenții sunt mai aproape de El Dorado. Dar și mai aproape... unul de altul. Pentru că perechile au pornit încătușate spre ultima imunitate – un handicap menit să sporească dificultatea competiției. În seara aceasta, drumul spre punctul unde trebuie să treacă proba care îi eliberează de cătușe a purtat echipele în fermecătorul orășel columbian Barichara, cu parfum colonial, străduțe înguste și case colorate. Este localitatea care a inspirat filmul de animație ”Encanto”. Concurenții au descoperit locuri emblematice din celebra animație, ba chiar și o localnică ce a fost transformată în personaj al îndrăgitei povești. Cursa spre mult dorita imunitate le-a adus și o savuroasă misiune dedicată cafelei columbiene, recunoscută în lume ca fiind cea mai bună. 

Tot în seara aceasta, echipele s-au confruntat cu testul suprem al fricii de necunoscut – o probă la care provocarea a fost să-și controleze pulsul în situații neașteptate, care le activează fobiile. ”Este timpul să trecem la următorul nivel. Vă pun la încercare limitele: este un test de gestionare a emoțiilor” a fost anunțul făcut de Irina despre misterioasa probă care va testa simțurile concurenților. ”Când am văzut scaunele alea, zic: <Vine ceva din spate...>. Mă gândeam numai la gândaci. Eu am fobie de insecte. Aveam niște palpitații groaznice, iar Irina ne-a spus că o să ne și măsoare ritmul cardiac”, a povestit Doina Teodoru. ”Eu m-am gândit: ce lighioane au mai rămas pe-aici, prin junglă? Tarantule! Mie-mi crește pulsul doar când intru într-un cabinet de doctor. Așa că doar când m-am așezat pe acel scaun mi-a urcat pulsul instant”, a mărturisit Jean Gavril. ”Mie nu-mi plac senzațiile extreme. Eu sunt un om foarte comod, îmi place să stau în siguranță”, a comentat Cătălin Bordea, înaintea marelui test.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » TV » America Express, 6 martie 2023. Decizia surprinzătoare luată de Bordea şi Cortea. Vestea a venit ca un trăsnet pentru colegi