Antena Meniu Search
x

Foto Chefi la cuţite. Gina Pistol le-a oferit concurenţilor nişte cadouri inedite pentru proba din această seară. De ce aventură au avut parte în bucătărie

În ediția 34 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții din cele trei echipe au avut parte de o temă de gătit complet neașteptată: au fost nevoiţi să gătească doar cu mini-ustensile de bucătărie, lucru care i-a pus în dificultate. La un moment dat, concurenţii Paco și Oxi au trecut prin anumite incidente neplăcute în bucătăria Chefi la cuţite.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 21:28

Chefi la cuţite. O probă inedită i-a pus în dificultate pe concurenţi. De ce aventură au avut parte în bucătărie
Chefi la cuţite. O probă inedită i-a pus în dificultate pe concurenţi. De ce aventură au avut parte în bucătărie - Antena1

Prezentatoarea Gina Pistol a adus pentru cel de-al 14-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată.

Concurenții au așteptat cu sufletul la gură tema de gătit. Primii care s-au prins despre ce este vorba au fost chiar chefii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă ei au mai trecut printr-o asemenea „aventură”, în ediţiile anterioare.

Ce probă i-a pus în dificultate pe concurenţi

Dornică să aducă tututor aminte de copilărie, Gina Pistol i-a provocat pe concurenți să pregătească un fel principal cu o salată de crudități și un antreu sau desert, singura condiție fiind aceea de-a fi utilizate doar mini-instrumentele de gătit descoperite de fiecare echipă în cutiile ambalate.

Pe acelaşi subiect

Totuși, „cadourile” aduse de frumoasa prezentatoare eu adus mai degrabă dureri de cap decât fericire, căci toată lumea a înțeles imediat cât de grea este această misiune de gătit. 

După ce s-au gândit și au ales ce rețete vor să pregătească, concurenții s-au apucat imediat de treabă. Cronometrul a pornit, însă nimeni nu s-a mai năpustit asupra diferitelor mixere, căci totul a trebuit pregătit cu ustensilele primite. 

La un moment dat, toate ochiurile de la aragaz au fost ocupate și emoțiile au atins cote maxime. Graba, focut dat tare și neatenția l-au făcut pe Paco să treacă printr-un incident neplăcut: unele tigăi au luat foc și chef Bontea a fost nevoit să intervină.

Nu a durat mult și printr-o situație similară a trecut și Oxi din echipa lui chef Dumitrescu. În timp ce manevra tigăile, șervetul din mână i-a luat foc și a fost ajutată de Florin, cuțitul de aur, să stingă focul aruncând șervetul la podea și călcându-l energic cu piciorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Gina Pistol le-a oferit concurenţilor nişte cadouri inedite pentru proba din această seară. De ce aventură au avut parte în bucătărie