Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite. Vestea neaşteptată a Ginei Pistol a luat prin surprindere pe toată lumea. "Ferească Sfântul! E imposibil"

Chefi la cuţite aduce noi emoţii pentru juraţi şi concurenţi, în ediţia de marţi, 15 noiembrie. Ziua a început "în focuri", mai ales că pentru cel de-al 13-lea battle, Gina Pistol a venit cu o surpriză uriaşă. Echipelor nu le-a venit să creadă când au auzit ce probă dificilă li s-a pregătit.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 22:47

Gina Pistol, veste neașteptată la Chefi la cuţite
Gina Pistol, veste neașteptată la Chefi la cuţite - Antena 1

O nouă zi din sezonul Chefi la cuţite, de la Antena 1, nu putea veni fără să fie însoţită de surprize pe măsură. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu echipele lor pentru a afla ce a mai pus la cale pentru ei Gina Pistol. Şi surpriza nu s-a lăsat aşteptată: tema anunţată pentru cel de-al 13-lea battle, extrem de dificilă, i-a lăsat cu gura căscată.

Battle-ul 13 Chefi la cuţite. Tema anunţată de Gina Pistol

La battle-ul cu numărul 13, tema anunţată de Gina Pistol nu putea fi decât una extrem de specială. Mai ales că mulţi concurenţi aveau deja temeri legate de această zi. „Astăzi e jale”, spune Gigi din echipa lui Sorin Bontea, la scurt timp după plecarea lui Andrei Mihalcea.

Gina Pistol le-a dezvăluit, cu zâmbetul pe buze, că echipa de handbal feminin CSM București va face degustarea. „Dragii mei, să știți că proba voastră de astăzi este una foarte grea. Este o probă care chefilor le-a dat foarte mult de muncit, au avut și o amuletă. Le-a plăcut, dar a fost greu! Aveți 60 de minute, dragilor. De data asta, 60 de minute înseamnă 6 preparate. Nu puteți să le faceți deodată, ci trebuie la fiecare 10 minute să aveți gata un preparat!”, le-a transmis Gina Pistol.

„Frumusețea jocului e că toate preparatele trebuie gătite unul după altul, în avalanșă”, a zis Cătălin Scărlătescu. „Ferească Sfântul! E imposibil. Mi se pare cea mai grea chestie posibilă, trebuie totul gândit foarte bine”, a zis Florin Dumitrescu. În scurt timp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să se consulte cu echipele, pentru a alege preparatele cele mai potrivite.

La un moment dat, Brigitta a părut că pune piciorul în prag și se apucă să „coordoneze” echipa, lucru ce nu a fost neapărat pe placul colegilor. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu s-a enervat și a pus-o „la punct” pe Brigitta. „Uită tot ce știi despre Chefi la cuțite până astăzi, pornești de la 0. Toți tragem la aceeași căruță. Dacă nu avem credință, se duce totul pe râpă”, a zis liderul echipei de aur roz. Chef Dumitrescu a încercat să treacă peste multele întrebări ale Brigittei, ca să ajute echipa să își păstreze calmul. „Abia ai venit, fată! Stai în banca ta! În echipa lui Dumitrescu lucrurile se fac după un anumit mod. Nu ne exprimăm noi, care am fost de la început, și vii tu și încerci să te impui”, a zis Raluca, criticând atitudinea concurentei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Vestea neaşteptată a Ginei Pistol a luat prin surprindere pe toată lumea. "Ferească Sfântul! E imposibil"