Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite. „Hai, echipă de Dorei!” Cum l-au enervat concurenţii din echipa de aur roz pe chef Florin Dumitrescu

În ediția cu numărul 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a impus culorile cu care a fost nevoită fiecare echipă să gătească. Timpul alocat gătitului a fost scurt, așa că de îndată ce cronometrul a pornit, concurenții s-au apucat de treabă. Totuși, la un moment dat, chef Florin Dumitrescu a fost uimit când a descoperit ce au putut face Oxy (Roxana Crudu) și Brigitta, chiar în timpul probei de gătit.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 21:48

Chefi la cuțite. „Hai, echipă de Dorei!” Cum l-au enervat concurenţii din echipa de aur roz pe chef Florin Dumitrescu
Chefi la cuțite. „Hai, echipă de Dorei!” Cum l-au enervat concurenţii din echipa de aur roz pe chef Florin Dumitrescu - Antena1

Gina Pistol i-a surprins atât pe concurenți cât și pe chefi cu o temă de gătit surprinzătoare, menită să scoată la iveală și să pună în valoare culorile din farfurie, în cea mai recentă ediţie a emisiunii Chefi la cuţite.

Fiindcă el a ghicit răspunsul corect la ghicitoare, chef Scărlătescu a ales pentru echipa sa verdele, portocaliul și roșu, echipa lui chef Dumitrescu a primit alb, negru și roz, în timp ce chef Bontea a fost nevoit să aleagă și să pregătească o rețetă folosind maro, albastru și galben. Sarcina s-a dovedit una destul de solicitantă.

În timp ce își observa și își coordona concurenții, Florin Dumitrescu a asistat la ceva complet neașteptat. Oxy (Roxana Crudu) a făcut un gest complet neașteptat. Nici concurenta Brigitta n-a fost mai prejos.

Ce a făcut concurenta lui chef Dumitrescu

Pe acelaşi subiect

Cuprinsă de foame, Oxy a găsit o bucată de ridiche și și-a luat „o pauză de masă”, lucru ce nu a scăpat privirilor vigilente ale lui Florin Dumitrescu.

„Cred că e prima dată când se întâmplă așa ceva, ca un concurent să își ia pauză de masă în timpul probei. Săraca, i-am luat și mâncarea de la gură, dar nu aveam garnituri, nu aveam nimic!”, a explicat Florin Dumitrescu.

Apoi, liderul echipei de aur roz i-a făcut „șantieriști” pe concurenții din echipa sa. A spus despre ei că sunt atât de lenți încât în mod sigur s-au făcut bucătari, căci nu ar fi reușit în construcții.

„Hai, echipă de Dorei!”, a zis Florin Dumitrescu, încercând să valorifice din plin timpul alocat gătitului pentru cel de-al 12 battle din sezonul 10.

Confesiuni din partea concurenţilor

La un moment dat, tensiunile între concurenți și între chefi și concurenți au atins cote maxime și acest lucru a început să se vadă din plin.

„Manciu cu siguranță se crede liderul echipei. Eu mi-am notat, cum are un ucigaș în serie notat acasă, eu mi-am notat în cap. Manciu se crede lider, dar spune că nu sunt lideri. Oxy este supărată că i se spune că este individualistă, dar vrea să le facă ea pe toate. Deci e clar: Ștefania cu Raluca vin la pachet. Ștefania mi s-a părut haotică și un pic dezordonată. Florin mi s-a părut tăcut, și-a văzut de treabă”, a fost confesiunea complet neașteptată făcută de Brigitta.

Apoi, la un moment dat, Florin Dumitrescu și-a dat seama că un ingredient are gust rău, așa că a „țipat” la Brigitta și i-a spus să renunțe la emoții, căci nu e prima ei zi la bucătărie. În lupta cu timpul care se scurgea amețitor de repede, concurenții au încercat să improvizeze pentru a putea obține un preparat demn de cât mai multe voturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite. „Hai, echipă de Dorei!” Cum l-au enervat concurenţii din echipa de aur roz pe chef Florin Dumitrescu