Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 13 iunie 2022. Alex, discuție tensionată cu ispita Ali, la ceremonia focului. Rey, căzătura neașteptată de la balcon care i-a șocat pe colegii săi

În episodul 12 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022, Alex a avut parte de o surpriză de proporții uriașe la ceremonia focului. Concurentul și Ali au fost puși față în față, iar situația a început să devină din ce în ce mai tensionată după Radu Vâlcan a arătat imaginile controversate cu Teodora în brațele ispitei. Hai să vezi reacția bărbatului în videoclipul de mai jos. 

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 23:57

Episodul 12 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022, a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o situație total imprevizibilă. Alex a fost pus față în față cu Ali, ispita alături de care Teodora își petrece timpul pe celălalt resort. 

Întâlnirea dintre cei doi a fost una tensionată, chiar dacă iubitul Teodorei a încercat să pară că este cât mai calm și dezinvolt. Ali și-a făcut apariția la bonfire-ul special cu un motiv întemeiat. Acesta și-a dorit să-i transmită concurentului faptul că relația pe care o are cu partenera sa nu este atât de puternică pe cât lasă impresia.

Ali s-a decis să înceapă o discuție cu Alex, motiv pentru care i-a adresat o simplă întrebare: „Ce vrei să știi?”. Concurentul a continuat conversația cu ispita prin intermediul unor complimente, dar și unor rugăminți la adresa bărbatului care s-a apropiat de soția lui într-un timp atât de scurt.

„Eu am văzut de prima dată că ea nu este în relația potrivită. Ea a conștientizat acest lucru. (...) Nouă ne spune că nu este fericită, că nu are prieteni. ”, i-a transmis Ali.

Alex a ținut să-l contrazică pe Ali în tot ce a spus despre Teodora, fapt care l-a determinat pe Radu Vâlcan să-i arate concurentului câteva videoclip-uri în care iubita sa vorbește despre nemulțumirile pe care le are în relația lor. 

Citește și:

Cel mai surprinzător moment de la ceremonia focului pentru participant a fost cel în care prezentatorul TV i-a dat să urmărească imaginile în care partenera lui dormea în brațele ispitei masculine.

„Testul devine mai intens. Simt că s-a apropiat foarte mult de Ali, mai mult decât poate mă așteptam. M-au surprins anumite lucruri, dar nu vreau să judec ce am văzut. Cel mai important e ultimul bonfire”, a mărturisit concurentul, vizibil uimit.

Alex a fost așteptat cu sufletul la gură de către băieții de la vilă, care și-au dorit să afle tot ce a făcut colegul lor la ceremonia focului. Acesta a renunțat la inhibiții și le-a dezvăluit tuturor despre întâlnirea cu Ali, dar și despre imaginile neașteptate pe care le-a văzut cu iubita lui.

Pe celălalt resort din Thailanda, apropierile dintre concurente și ispite devin din ce în ce mai evidente. De data aceasta, Katy confirmă faptul că se simte atrasă de Marius. 

De asemenea, Cerasela și Daniel au parte de o discuție foarte serioasă în privința sentimentelor pe care le au unul pentru celălalt. Ispita și-a asumat din nou că o place pe concurentă, fapt care i-a dat curaj iubitei lui Rareș să spună lucrurilor pe nume.

Tot în episodul 12 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022, ispitele și concurenții au avut parte de o experiență unică. Aceștia au acceptat să li se citească viitorul, iar din peisaj nu au lipsit emoțiile puternice.

De altfel, nici incidentele nu s-au lăsat prea mult așteptate în ediția din seara aceasta. În urma unui „joc”, Rey și ceilalți colegi ai săi au trecut printr-o sperietură de zile mari după ce concurentul a căzut de la balcon.

Cum a reacționat Teodora după ce Ali i-a povestit despre discuția pe care a avut-o cu Alex, în episodul 12 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022 

La scurt timp de la conversația pe care a avut-o cu iubitul Teodorei, Ali a sosit la vila fetelor. Acesta nu s-a putut abține și le-a povestit tuturor că Alex este de părere că imaginile văzute cu soția lui nu sunt complete, lucru care a făcut-o pe concurentă să se amuze foarte tare.

Tânăra s-a simțit din nou dezamăgită de comportamentul iubitului său: „Nu e normal să stai atâtea săptămâni aici și să nu-ți dai seama de anumite lucruri. Nu ai cum să spui că relațiile celorlați nu sunt reale, pentru mine e imposibil să crezi așa ceva”.

Ispita a încercat să-i spună concurentei totul despre ceremonia specială la care a fost, însă aceasta a părut că este dezinteresată: „Nu mă deranjează cu absolut nimic, e treaba lui ce vrea să facă”.

Citește și:

În urma celor auzite din partea lui Ali, Teodora a ajuns la o concluzie dură în privința relației cu partenerul său: „Am ajuns la concluzia că omul pe care îl iubeam nu este acel om. Nu știu, e foarte ciudat sentimentul”.

Lavinia și Florin s-au lăsat filmați în noi ipostaze tandre la Insula Iubirii, în episodul 12 de pe 13 iunie 2022

Legătura dintre Lavinia și Florin începe să devină din ce în ce mai solidă. Se pare că cei doi se plac foarte mult, lucru evident din imaginile surprinse cu ei în cel de-al 12 episod din sezonul 6 Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022.

Concurenta și ispita au fost filmați din nou în ipostaze tandre, chiar în dormitorul liber. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că le place foarte tare să petreacă timpul împreună.

„Mi-e foarte greu să-mi arăt sentimentele din cauza faptului că mi-au fost călcate în picioare de prea multe ori. Acum nu îmi mai este atât de ușor să mă deschid în ceea ce privește sentimentele mele”, a dezvăluit Lavinia.

Oana, în lacrimi după o discuție cu Sebatian la Insula Iubirii, în episodul 12 al sezonului 6, de pe 13 iunie 2022

Oana a căzut pradă sentimentelor în episodul 12 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 13 iunie 2022. Ispita a fost implicată într-o discuție mai puțin plăcută cu Sebastian, chiar pe plajă.

Tânăra nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, de față cu Lavinia. Aceasta a dezvăluit că îi este foarte teamă de faptul că nu va mai găsi acasă tot ce a găsit în Thailanda. 

Lavinia a ținut neapărat să-i ofere o îmbrățișare lungă pentru a o liniști: „Poate acum este o perioadă mai puțin stabilă pentru el”. În cele din urmă, Sebastian și-a făcut apariția în preajma Oanei pentru a o face să se simtă mai bine.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 13 iunie 2022. Alex, discuție tensionată cu ispita Ali, la ceremonia focului. Rey, căzătura neașteptată de la balcon care i-a șocat pe colegii săi