Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii sezon 6, rezumat 6 iunie 2022. Rey și Alex, ceartă de proporții uriașe. Ali i-a propus Teodorei să doarmă împreună, iar concurenta a fost de acord. Ce a urmat

În episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 6 iunie 2022, Rey și Alex au parte de un conflict neașteptată. Concurenții și-au adresat replici dure, iar la cearta lor au asistat și ceilalți colegi din vilă. De altfel, lucrurile au luat o întorsătură uluitoare în celălalt resort, unde Teodora l-a primit pe Ali cu brațele deschise la ea în pat. 

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 00:04

Tot mai multe cupluri au primit răspunsurile pe care le așteptau despre relația lor în episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe data de 6 iunie 2022. La bonfire-ul din seara aceasta, fetele au văzut din nou imagini cu partenerii sau foștii iubiți de pe celălalt resort. 

Înainte de a urmări videoclipurile de la ceremonia focului, Cerasela a ținut neapărat să-i dezvăluie lui Radu Vâlcan faptul că „prietena sa”, Cristina, încearcă să o copieze. Mărturisirile concurentei au stârnit câteva observații dure din partea celorlalte colege, care i-au transmis că exagerează. Discuția dintre ele a continuat și în mașină, la întoarcerea spre vilă. 

„Încearcă un pic să mă imite încă de la început”, a spus iubita lui Rareș. 

Citește și:

Imaginile văzute la bonfire au dezamăgit-o pe Teodora. Tânără nu se aștepta ca Alex să se comporte așa în fața camerelor, lucru care a pus-o pe gânduri. 

Situația a început să devină mai puțin tensionată pentru fetele odată ajunse la resort, unde s-au destăinuit ispitelor de care s-au apropiat în Thailanda. Camerele de filmat au surprins și o apropiere neașteptată între Katy și ispita Marius la întoarcerea de la bonfire. Cei doi au fost filmați în timp ce se tachinau și se bucurau de atingerile discrete. 

Spre lăsarea serii, băieții au organizat o petrecere unde s-au simțit foarte bine și au trăit clipe frumoase alături de ispite. Alex a surprins pe toată lumea cu bunăstarea lui și energia pozitiva pe care a avut-o în această seară. 

Tot în episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, Sebastian și Oana au început să se apropie și mai mult. Concurentul și-a exprimat dorința pe care o are atunci când este alături de ispită. Acesta i-a transmis tinerei că ar vrea să o sărute. 

Spre finalul ediției, Radu Vâlcan a sosit la vila băieților pentru a-l chema pe Alex la un bonfire special. 

Alex și Rey au avut parte de un conflict greu de gestionat în episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 6 iunie 2022

Spiritele au început să se încingă la vila băieților, după ce Rey a observat că Alex a aruncat la gunoi o casoletă aproape plină de mâncare. Fostul partener al Laviniei a dat buzna în camera colegului său și i-a adresat cuvinte jignitoare pentru gestul făcut. 

„Noi ne chinuim să împărțim toată mâncare din caserolă. Ție nu îți place și o arunci la coș”, i-a spus Rey. 

Alex l-a contrazis pe colegul său, spunând că în caserola respectivă se mai aflau doar trei cartofi, motiv pentru care a luat decizia de a o arunca. Rey nu s-a lăsat convins de spusele concurentului. Mai mult decât atât, fostul iubit al Laviniei l-a invitat pe Alex jos pentru a vedea ce a aruncat, de fapt, la coșul de gunoi. 

Citește și:

Jignirile au continuat să apară din partea lui Rey, fapt care l-a enervat pe Alex și l-a făcut să se opună. Cearta a degenerate între cei doi, iar ispitele au încercat să intervină pentru a remedia situația. 

La scurt timp de la conflictul băieților, ispita Roxana a ținut neapărat să-i spună lui Alex că nu a fost frumos gestul său. Discuția lor a început de la mâncare și a continuat cu alte subiecte deranjante pentru concurent. 

Teodora și Ali, ipostaze tandre în dormitor după bonfire, în episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 6 iunie 2022

Înainte de a se retrage în dormitor, Teodora a primit o propunere neașteptată de la Ali. Ispita a prins momentul potrivit pentru a o întreba dacă poate dormi alături cu ea, fiind singură. Tânăra nu i-a oferit un răspuns negativ, ci i-a transmis să facă ce vrea el. 

Ali nu a stat prea mult pe gânduri, iar spre dimineață a decis să pășească timid în camera Teodorei. Bărbatul s-a așezat lângă concurentă, însă a decis să păstreze o distanță față de aceasta pentru a nu se interpreta greșit unele lucruri. 

După noaptea petrecută alături de Ali, Teodora a primit câteva întrebări din partea lui Marco, ispita care a încercat să se apropie de ea în tot acest timp. Din perspectiva lui, iubita lui Alex nu a fost asumată cu privire la tot ce s-a întâmplat între ea și colegul lui, de fapt. 

De altfel, Ali și Teodora și-au petrecut și următoarea seară împreună, chiar în dormitorul tinerei. Aceștia au fost filmați în ipostaze tandre, lucru care a îndemnat-o pe iubita lui Alex să ia o decizie importantă în relația. 

Ispitele Antoanela și Cristi au părăsit Insula Iubirii în episodul 11 al sezonului 6, de pe data de 6 iunie 2022

În episodul 11 al sezonului 6 din Insula Iubirii, Radu Vâlcan i-a pus pe concurenți din nou într-o situație dificilă. Atât băieții cât și fetele au primit sarcina de a elimina alte două ispite de care nu s-au apropiat în cadrul show-ului. 

Antoanela a primit cele mai multe voturi din partea concurenților, motiv pentru care a fost nevoită să părăsească competiția în cel mai scurt timp. Ionuț a fost cel mai dezamăgit de plecarea ispitei, deoarece își dorea să meargă cu ea la următorul date. 

Pe celălalt resort, fetele au luat rapid o decizie. Acestea au hotărât ca ispita Cristi să plece acasă. 

După situația neașteptată, Radu Vâlcan a venit cu o veste bună. Prezentatorul TV i-a pus pe concurenți să își aleagă ispitele pentru următoarea întâlnire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 6 iunie 2022. Rey și Alex, ceartă de proporții uriașe. Ali i-a propus Teodorei să doarmă împreună, iar concurenta a fost de acord. Ce a urmat