Antena Meniu Search
x

Galerie foto Insula Iubirii sezon 6, rezumat 30 mai 2022. Sebastian, în lacrimi după a văzut imaginile cu iubita lui, Cristina. Florin și Lavinia au avut parte de momente romantice în camera liberă

La bonfire-ul trecut, Cristina i-a oferit libertate partenerului său de în celălalt resort chiar de ziua lui. În episodul 9 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe 30 mai 2022, Radu Vâlcan le-a făcut o vizită băieților pentru a-i da lui Sebastian o veste neașteptată. Concurentul a început să plângă la scurt timp de la vizionarea imaginilor cu iubita lui. Iată ce a avut de spus tânărul, dar și ce alte eveniment neașteptate s-au mai petrecut în noua ediție a reality show-ului din Thailanda. 

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 15:50

Un nou cuplu s-a destrămat în sezonul 6 din Insula Iubirii. Cristina a dezvăluit în cadrul bonfire-ului trecut că alege prospețimea (Bogdan) în locul profunzimei (Sebastian). Așadar, concurenta a decis ca de ziua iubitului său să îi facă un cadou special, fără să fie fizic lângă el: libertatea de a face tot ceea ce își dorește. 

Tot la aceeași ceremonie a focului, Cerasela a rămas stupefiată de imaginile pe care le-a văzut cu Rareș din vila băieților. Aceasta a susținut că iubitul său a consumat alcool, ceea ce îi displace foarte mult la un bărbat pentru că îi amintește de cea mai mare traumă din viața ei. În plus, concurenta a mărturisit că Rareș nu era așa acasă: „Asociez bărbații care consumă alcool cu niște bărbați violenți”. 

De asemenea, Katy și Teodora au avut ocazia să vadă câteva clipuri cu iubițiilor din celălalt resort. Cele două au privit cu atenție fiecare mișcare a partenerilor, dar și fiecare cuvânt. Katy a descoperit că unele ispitele îl consideră pe Ionut un consumator fidel al băuturilor alcoolice, în timp ce Teodora a rămas dezamăgită de atitudinea lui Alex. 

Citește și:

Și băieții au fost invitați la bonfire în episodul 9 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe data de 30 mai 2022. Rareș, Sebastian, Rey și Alex au văzut mai multe secvențe cu iubitele lor. Aceștia și-au spus părerile sincere cu privire la imaginile văzute, fără a-și supăra colegii de emisiune. 

Odată ajunși la vile, concurenții și concurentele le-au povestit ispitelor despre ce s-a întâmplat la bonfire. Cristina a ținut neapărat să evidențieze, în preajma lui Bogdan, că este o femeie liberă, iar relația cu Sebastian s-a încheiat. 

Ispita Florin și-a petrecut noaptea în același pat cu Lavinia și Teodora

Pentru prima dată în sezonul 6 din Insula Iubirii, o ispită și-a petrecut noaptea alături de două concurente. Florin s-a furișat în camera Laviniei și a Teodorei pentru a le cere să doarmă cu ele. Cele două fete au stat pe gânduri, însă n-au refuat oferta ispitei. 

Teodora l-a pus pe Florin să stea la mijloc pentru că este mai aproape de Lavinia, concurenta de care a început să se apropie pe insula din Thailanda. 

„Am fost primit cu brațele deschise. Fetele m-au pus la mijloc, mi-a fost și puțin cald, dar n-am vrut să deranjez și să dau plapuma de pe mine. (…) Încerc să mă fiu cât mai apropiat de Lavinia”, a mărturisit Florin. 

Citește și:

La doar câteva ore de la eveniment, Lavinia i-a propus ispitei să meargă în camera liberă pentru a dormi împreună. Cei doi au petrecut și mai multe momente frumoase, fapt care i-a apropiat din ce în ce mai tare. Aceștia nu au simțit să ducă lucrurile la un alt nivel, ci au ales să se bucure de câteva ore de somn împreună. 

Sebastian s-a lăsat pradă emoțiilor după ce a văzut imaginile cu iubita lui, Cristina 

Băieții au avut parte de o vizită surpriză în episodul 9 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe data de 30 mai 2022, din partea lui Radu Vâlcan. Prezentatorul TV și-a făcut apariția la vila băieților în toiul unei petrecerii pentru a-l chema pe Sebastian într-un loc cât mai retras, unde avea să vadă o serie de imagini surprinzătoare cu iubita lui. 

„Ceea ce urmează să văd o să îmi schimbe experiența Insula Iubirii”, a spus concurentul. 

Mesajul matur și asumat trasnmis de Cristina l-a făcut pe Sebastian să se întristeze. Tânărul s-a abținut cu greu să nu izbucnească în lacrimi. Deși momentul a fost unul evident de dureros, Sebastian a acceptat cu greu decizia iubitei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 30 mai 2022. Sebastian, în lacrimi după a văzut imaginile cu iubita lui, Cristina. Florin și Lavinia au avut parte de momente romantice în camera liberă