Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 aprilie 2022. Comercianții de ouă, controlați de ANPC; Românii vor săptămână de lucru de 4 zile

Știrile zilei, 13 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.04.2022, 16:23

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 13 aprilie 2022

1) Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului a dat amenzi de 380.000 de lei mai multor magazine care comercializau ouă. Au fost găsite produse expirate, ouă sparte, ambalaje deteriorate şi rugină în spaţiile de depozitare.

2) Statele Unite au acuzat Rusia de genocid în Ucraina. Afirmaţia preşedintelui Joe Biden a fost apreciată de omologul de la Kiev, dar privită cu prudenţă de Emmanuel Macron, care a avertizat că astfel de retorici pot escalada conflictul

3) Primăria Municipiului Bucureşti a încheiat evaluările managerilor instituţiilor de cultură din Capitală. Unul dintre aceştia a obţinut notă mai mică de 7 şi astfel i-a încetat contractul de management.

4) Klaus Iohannis spune că NATO a sporit măsurile de pregătire a forţelor militare aliate şi de consolidare a Flancului Estic. Preşedintele României a vizitat Baza de la Mihail Kogălniceanu împreună cu prim-ministrul Regatului Belgiei.

5) Românii şi-ar dori ca săptămâna de lucru să aibă patru zile, pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Aceştia sunt însă reticenţi în ceea ce priveşte mărirea programului zilnic la zece ore impusă de acest scenariu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 aprilie 2022. Comercianții de ouă, controlați de ANPC; Românii vor săptămână de lucru de 4 zile