Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 ianuarie 2024. Coloană de 6 kilometri pe Autostrada București-Ploiești, după ce transportatorii și fermierii au blocat traficul

Știrile zilei, 19 ianuarie 2024, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 19 ianuarie 2024

1) Coloană de 6 kilometri pe Autostrada București-Ploiești, după ce transportatorii și fermierii au blocat traficul. Aceştia au abandonat trei capete de tractor pe carosabil şi şi-au continuat drumul pe jos.

2) Temperaturile scad drastic de mâine şi vom avea parte de ninsori. În Capitală, meteorologii anunţă un strat de 10-12 centimetri de zăpadă.

3) Șase oameni, printre care un bebeluș, au murit de gripă în ultima săptămână. Spitalele au ajuns pline după valul de îmbolnăviri şi au început să restricţioneze programul de vizite.

4) Un adolescent de 15 ani din Vaslui s-a spânzurat în baia unui cămin din Bacău. Tânărul a lăsat un mesaj de adio în care a scris că suferă din dragoste.

5) Decret misterios semnat de Vladimir Putin şi publicat joi seară. Liderul de la Kremlin vrea ca o unitate specială să recupereze proprietăţile din străinătate ale Imperiului Rus şi ale URSS.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 ianuarie 2024. Coloană de 6 kilometri pe Autostrada București-Ploiești, după ce transportatorii și fermierii au blocat traficul