Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 iulie 2023. Coada umilinţei la o biserică din Piteşti. Zeci de enoriaşi s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu alimente

Știrile zilei, 21 iulie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 21 iulie 2023

1) Interlopul din Gorj care şi-a împuşcat rivalul în dragoste a fost prins. Bărbatul s-a ascuns într-o balastieră din localitatea Iezureni si avea asupra sa un pistol.

2) Marcel Ciolacu a anunţat că salariul minim va creşte în România. Premierul a vorbit şi despre modificări la TVA, unde ar urma să rămână doar două cote, de 9% şi de 19%.

3) Coada umilinţei la o biserică din Piteşti. Zeci de enoriaşi s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu alimente.

4) Localnicii care fură apă din satele din Gorj vor fi monitorizaţi cu drona. Autorităţile au luat această decizie după ce au observat că 40% din apa care pleacă din reţea nu este facturată.

5) Legendarul cântăreţ Tony Bennett a murit la 96 de ani. De-a lungul unei cariere de şapte decenii, artistul a vândut milioane de discuri şi a câştigat 20 de Premii Grammy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 iulie 2023. Coada umilinţei la o biserică din Piteşti. Zeci de enoriaşi s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu alimente