Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 aprilie 2022. Amenzi de aproape jumătate de milion de lei în Hala Obor; Taxe mai mari în 2023

Știrile zilei, 28 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 28.04.2022, 17:38

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 28 aprilie 2022

1) România a devenit brusc una dintre ţintele Rusiei. Ameninţările Kremlinului vin pe unul dintre canalele favorite ale propagandei ruse. Publicaţia Pravda plasează ţara noastră pe lista statelor care au ajutat Ucraina cu echipament militar.

2) Rapperul Puya a fost prins sub influenţa drogurilor în timp ce conducea un moped prin centrul Capitalei. Artistul a fost oprit pentru un control de rutină şi a fost testat. Rezultatul a ieşit negativ pentru alcool, dar pozitiv pentru cocaină.

3) Florin Cîţu a efectuat o vizită la Kiev, la doar o zi după cea a premierului Nicolae Ciucă şi a liderului PSD Marcel Ciolacu. Liderii politici s-au întrecut în explicaţii privind această separare, fără să existe însă o concluzie clară.

4) Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au dat amenzi de aproape jumătate de milion de lei în Hala Obor din Bucureşti. 38 din 39 de comercianţi verificaţi de ANPC aveau produse expirate sau vitrine murdare.

5) Bucureştenii vor scoate mai mulţi bani din buzunare în 2023. Taxele şi impozitele locale vor creşte cu 5,1%, conform ratei inflaţiei, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 aprilie 2022. Amenzi de aproape jumătate de milion de lei în Hala Obor; Taxe mai mari în 2023