Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîţu, după vizita la Kiev: "Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei"

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a transmis, joi, după vizita pe care a efectuat-o la Kiev, că Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei. El a vizitat localitatea Hostomel, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 13:54

Vezi și

”Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei. Am transmis asta în cadrul conferinţei de presă ţinută în localitatea Hostomel”, a scris Florin Cîţu pe Facebook. El mai spune că Hostomel este locul unde se află Aeroportul Antonov, atacat chiar în dimineaţa zilei de 24 februarie şi unde Rusia pregătea un desant.

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a făcut, miercuri, o vizită în Ucraina şi s-a deplasat la Hostomel şi Irpin. Vizita preşedintelui Senatului a avut loc la o zi după ce în Ucraina au fost premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu. La rândul său, Florin Cîţu a anunţat că a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Volodimir Zelenski.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Florin Cîţu, după vizita la Kiev: "Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie al Ucrainei"