Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 mai 2022. Romgaz plăteşte pentru a extrage gaze din Marea Neagră, dintr-un perimetru cedat gratis de România acum 22 de ani

Știrile zilei, 4 mai 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 04.05.2022, 14:44

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 4 mai 2022

1) Florin Cîţu a declarat că schimbarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului nu va rezolva criza economică. Fostul lider PNL a criticat în ultima perioadă partidul şi decizia de a forma o coaliţie de guvernare cu PSD.

2) Vladimir Putin a anunţat că ar putea opri exporturile de produse şi materii prime către Occident. Acesta este cel mai dur răspuns de până acum al Kremlinului la sancţiunile impuse Moscovei în urma războiului declanşat în Ucraina.

3) Un dispozitiv de ascultare a fost descoperit în biroul secretarului de stat Raed Arafat. Prezenţa dispozitibului a fost confirmată de ministrul de Interne Lucian Bode, care a anunţat începerea unor anchete.

4) Papa Francisc vrea să meargă la Moscova să îl convingă pe Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina. Suveranul Pontif a dezvăluit că a trimis un mesaj în acest sens la Kremlin, dar nu a primit încă niciun răspuns.

5) Statul român va plăti un miliard de dolari pentru a putea scoate gaze din Marea Neagră, dintr-un perimetru cedat gratuit acum 22 de ani. Romgaz a cumpărat licenţa de la americanii de la Exxon şi va exploata zăcământul Neptun Deep.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 mai 2022. Romgaz plăteşte pentru a extrage gaze din Marea Neagră, dintr-un perimetru cedat gratis de România acum 22 de ani