Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 iunie 2022. Charlie Ottley, jefuit în Timişoara; Vacanţa de vară ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu

Știrile zilei, 7 iunie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.06.2022, 16:30

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 7 iunie 2022

1) Regizorul britanic Charlie Ottley a fost jefuit în Timişoara, suspecţii principali fiind trei copii. Realizatorul documentarelor Wild Carpathia şi Flavors of Romania tocmai filma un material de promovare a judeţului Timiş.

2) Românii nu au încredere în politicieni şi se simt neputincioşi în faţa deciziilor Guvernului. Conform unui sondaj realizat în Europa de Est, românii cred că oricine ar veni la guvernare, nimic nu s-ar schimba în viaţa lor.

3) Vacanţa de vară din acest an ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu, avertizează analiştii. Ridicarea restricţiilor legate de pandemia Covid-19 stimulează turismul în întreaga lume, dar atrage şi scumpiri.

4) Incident grav la o școală din Argeș. Un elev de 14 ani a fost înjunghiat de un băiat cu un an mai mic. Totul ar fi pornit de la o ceartă mai veche iar scena violentă au avut loc pe terenul de sport al școlii. 

5) Boris Johnson a supravieţuit moţiunii de cenzură şi va rămâne la conducerea guvernului britanic. Premierul a fost criticat pentru petrecerile de la sediul Guvernului din timpul carantinei impuse de pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 iunie 2022. Charlie Ottley, jefuit în Timişoara; Vacanţa de vară ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu