Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 iunie 2022. Avion intrat ilegal în spaţiul aerian al României; Aplicaţie pentru schimbarea furnizorului de energie

Știrile zilei, 9 iunie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.06.2022, 15:23

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 9 iunie 2022

1) O aeronavă de mici dimensiuni a survolat ilegal spaţiul aerian al României, venind din Ungaria, fără a se identifica. Avionul a fost escortat de patru aeronave F-16 până când a trecut graniţa cu Bulgaria. 

2) A fost alertă şi la gărdina zoologică din Rădăuţi, după ce doi lei au scăpat din cuşcă. Într-un final, animalele, care rămăseseră în perimetrul grădinii zoologice, au fost tranchilizate și băgate în cușcă.

3) Românii îşi vor putea schimba furnizorul de energie electrică în doar 24 de ore. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul unei aplicaţii dezvoltate de Autoritatea Naţională de Reglementare, care va fi gata până la finalul anului.

4) Victor Rebengiuc şi-a anunţat retragerea din teatru, la vârsta de 89 de ani. Marele actor va părăsi scena după un spectacol la Teatrul Bulandra, unde a jucat în peste 200 de roluri şi chiar a fost director timp de 2 ani. 

5) A apărut topul celor mai scumpe oraşe din lume în 2022, raportat la condiţiile de trai. Jumătate dintre ţările incluse în top zece provin din Asia, Hong Kong fiind pentru al treilea an la rând în fruntea listei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 9 iunie 2022. Avion intrat ilegal în spaţiul aerian al României; Aplicaţie pentru schimbarea furnizorului de energie