Antena Meniu Search
x

Video Zeci de oameni au refăcut traseul lui Sebi și al Robertei din noaptea în care au fost uciși de Vlad Pascu. Șoseaua încă nu are trotuar

Vrem să putem trimite copiii la mare în siguranţă. A fost mesajul a zeci de oameni care au pornit în marş, azi, din Vama Veche până în 2 Mai, la locul tragediei în care doi tineri au fost ucişi, anul trecut, de Vlad Pascu. Oamenii le cer şoferilor să circule cu mai multă atenţie. Dar acuză şi autorităţile că drumul lângă care Sebi şi Roberta au murit, este, în continuare, fără trotuar. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.05.2024, 20:39

Vezi și

Zecile de oameni care s-au adunat în Vama Veche au mers cinci kilometri pe jos. Au refăcut traseul lui Sebi şi al Robertei din noaptea în care au fost spulberaţi de Vlad Pascu. 

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: La mai bine de jumătate de an de la accident, locul arată la fel. Autoritățile locale nu au schimbat absolut nimic, iar porțiunea în care Vlad Pascu a pierdut controlul volanului, o curbă extrem de periculoasă, este în continuare un pericol pentru pietoni.
  • Valentin Olariu, tatăl uneia dintre victime: A început sezonul estival şi se va întâmpla iar un accident dacă cei din conducere nu vor face drumul. Mesajul este să... să ne audă cineva şi să putem trimite copiii la mare şi peste tot în siguranţă.
  • Bărbat: Nu cred că cineva merită să fie lovit de maşină pentru că se află pe o stradă pe care nu este un troturar. De asta şi refacem marşul pentru că vrem să arătăm condiţiile care sunt acolo. 

Marşul vine şi după ce părinţii studenţilor ucişi s-au arătat revoltaţi de felul în care decurge procesul lui Vlad Pascu. Li s-a respins cererea ca individul care le-a omorât copiii să fie judecat pentru omor, nu pentru ucidere din culpă.

Iar pentru că şi-a recunoscut fapta, pedeapsa de maximum 7 ani va fi redusă cu o treime.

Pe acelaşi subiect

Au ascultat cu durere şi interviul din puşcărie prin care Vlad Pascu încerca să-şi spele imaginea

  • Vlad Pascu: S-a întâmplat şi tragedia asta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă.

Ultimul termen al procesului va avea loc pe 9 mai. 150 de kilometri la oră avea Vlad Pascu când i-a ucis pe Sebi şi Roberta. Şi un întreg cocktail de droguri în sânge. Cazul a dus la demiterea conducerii poliţiei din Constanţa. Acum, noul sezon estival a început cu razii în trafic.

  • Cristina Niţă, reporter Observator: Sunt filtre de amploare în Mamaia, dar şi aici, la intrarea în localitatea 2 Mai. Şoferii sunt traşi pe dreapta şi verificaţi dacă au consumat alcool sau substanţe psihoactive.

Poliţişti din şase judeţe participă la raziile de pe litoral. Au dat până acum amenzi de 10.000 de lei şi au reţinut 10 permise. Controale sunt şi la festivalurile de la mare. 11 persoane au fost prinse cu droguri şi săltate de jandarmi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Zeci de oameni au refăcut traseul lui Sebi și al Robertei din noaptea în care au fost uciși de Vlad Pascu. Șoseaua încă nu are trotuar