Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident catastrofal în Satu Mare. Fetiță de 3 ani, ucisă într-o coleziune în lanț. Unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și a intrat contrasens

Accident în lanț pe o șosea din Satu Mare. Trei mașini s-au izbit violent, după ce unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și ar fi pătruns pe contrasens. O fetiță de 3 ani a murit, după ce a fost rănită grav. Era în mașină cu mama ei când s-a produs tragedia.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 16:40

UPDATE: În urma rănilor grave suferite, fetița de 3 ani a murit. Deși medicii au resuscitat-o minute în șir, aceștia nu au mai putut decât să confirme decesul.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Nenorocirea s-a petrecut după ce un bărbat a adormit la volan pe Drumul Național 19, pe raza localității Ciuperceni, ar fi adormit, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină, condusă regulamentar, de către o femeie. În mașina femeii se mai afla soacra acesteia și copilul, în vârstă de trei ani. 

Vezi și

Copil de 3 ani, mort în accident

Pe acelaşi subiect

Copilul a fost grav rănit și a intrat în stop cardio-respirator. El este resuscitat de echipajele de urgență. O a treia mașină, condusă de un alt bărbat, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, după ce a încercat să evite cele două autoturisme care s-au izbit violent. Patru persoane au fost rănite, printre care și copilașul care se află în stare critică

”Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier produs între trei autoturisme în localitatea Ciuperceni. La fața locului se deplasează 10 cadre militare cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de intervenție și un Smurd B2. Din primele informații un minor se află în stop cardio- respirator. S-au început manevrele de resuscitare”, au declarat pompierii.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 19 Satu Mare – Livada, în zona localității Ciuperceni, județul Satu Mare, circulația fiind întreruptă pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Patru persoane au suferit leziuni în urma impactului. Se estimează reluarea traficului după ora 15.30", spune poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident catastrofal în Satu Mare. Fetiță de 3 ani, ucisă într-o coleziune în lanț. Unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și a intrat contrasens