Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, mamă...". Filmul tragediei în care şi-a pierdut viaţa culturistul Costică Căileanu. Imaginile dezastrului pe şoseaua dintre Năvodari şi Corbu

Doliu în lumea sportului! Costică Căileanu, fost multiplu campion naţional şi balcanic la culturism, s-a stins din viaţă într-un accident cumplit, petrecut ieri între localităţiile Năvodari şi Corbu. Bărbatul se îndreptata spre clubul său, atunci când maşina în care se afla s-a izbit frontal de o alta care venea de pe contrsens. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 08:35

Tragedia s-a petrecut pe drumul ce leagă Nădovari de Corbu. În fracţiune de secundă, maşina în care se afla Costică Căileanu, fost campion naţional şi balcanic la culturism, s-a izbit frontal de un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent, încât bucăţi din caroseria ambelor maşini s-au împrăştiat pe şosea. Martor la tragedie, un trecător a dat alarma. 

- Mamă, mamă uite....da

Culturistul Costel Căileanu a murit în accident

Vezi și

Chiar dacă medicii au depus eforturi uriaşe, fostului campion fiindu-i aplicate manevre de resuscitare minute în şir, totul a fost în zadar. 

Pe acelaşi subiect

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: O victimă, şofer, în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate fără un rezultat pozitiv. 

Aflaţi în stare gravă, pe mâna salvatorilor au ajuns şi victimele din cea de-a doua maşină.

Claudia Tatarici, SAJ Constanţa: O victimă femeie, cu traumatism de membre, conştientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Judeţean. Şi a treia victimă, bărbat, şofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul dintre membre. 

Pentru cel din urmă, medicii au solicitat un elicopter SMURD, pentru a-l transporta de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cum s-a produs tragedia. 

Fostul campion îşi deschisese propriul club sportiv, în Năvodari 

Costică Căileanu avea 54 de ani şi încă de la vârsta de 20 de ani şi-a urmat pasiunea pentru culturism. Una dintre cele mai mari realizări ale sportivului a fost câştigarea bronzului la Campionatul Balcanic din anul 2017. Fostul campion îşi deschisese propriul club sportiv în Năvodari. Aici se îndrepta şi ieri, în ziua tragediei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » "Mamă, mamă...". Filmul tragediei în care şi-a pierdut viaţa culturistul Costică Căileanu. Imaginile dezastrului pe şoseaua dintre Năvodari şi Corbu