Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Arestat după ce şi-a lovit intenţionat fiul cu maşina, pe un drum din Braşov. Tatăl va sta 30 de zile după gratii

Braşoveanul care a intrat intenționat cu mașina în autoturismul fiului său a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma accidentului produs în apropiere de Cincu, ambele autoturisme au fost serios avariate iar tatăl, fiul său şi doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicilor.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 13:32

Înainte de incident între cei doi bărbaţi ar fi avut loc o ceartă. 

Arestat după ce şi-a lovit intenţionat fiul cu maşina, în Braşov

Polițistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila fac cercetări după un accident care a avut loc marți noaptea, pe DJ 105, între localitățile Cincșor și Cincu. Agenţii au constatat că cele vehiculele implicate prezentau avarii, iar doi pasageri, aflați într-unul dintre vehicule, au avut nevoie de ajutor medical. Ulterior, oamenii legii au aflat că între cei doi șoferi există o relație de rudenie, respectiv erau tată și fiu, iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani. "Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, polițiștii au dispus reținerea bărbatului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare", a transmis, miercuri, Poliția Brașov.

Vezi și

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, la finalizarea cărora va fi propusă soluția legală.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a provocat accidentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Arestat după ce şi-a lovit intenţionat fiul cu maşina, pe un drum din Braşov. Tatăl va sta 30 de zile după gratii