Antena Meniu Search
x

Video Cât costă coșul de cumpărături cu câteva ore înainte de Paşte. Sunt cozi în faţa măcelăriilor, chiar şi pe ultima sută de metri

Mai sunt doar câteva ore până la cea mai mare sărbătoare creştină, iar în pieţe este forfotă mare. Încă de la primele ore ale dimineţii românii au ieşit la cumpărături pentru că nu vor să le lipsescă nimic de pe masa de Paşte.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.05.2024, 08:51

Vezi și

Este greu de spus dacă sunt reduceri pentru că acum, în ultimele ore, este cererea cea mai mare. Dis-de-dimineaţă, în faţa unei măcelării din Piaţa Astra din Braşov era deja formată o coadă de 50 de persoane. 

În această perioadă, cel mai bine se vând verdeţurile, de exemplu, ceapa verde sau ridichiile, care sunt şi 2 lei legătura. Şi carnea de miel este foarte căutată. În piaţă se vinde cu 50 de lei kilogramul. Şi ouăle sunt la mare căutare, 90 de bani sau 1 leu, în funcţie de dimensiunea lor. Comercianţii spun că astăzi va fi cea mai aglomerată zi pentru că oamenii îşi fac aprovizionarea acum, pe ultima sută de metri. 

În schimb, produse precum drobul nu sunt atât de căutate în pieţe, semn că oamenii preferă să cumpere ingredientele şi să-şi prepare singuri, acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri economice » Cât costă coșul de cumpărături cu câteva ore înainte de Paşte. Sunt cozi în faţa măcelăriilor, chiar şi pe ultima sută de metri