Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Deţinutul "Musca" şi ucigaşii celor doi gardieni din Franţa, căutaţi de peste 400 de poliţişti. Filmul evadării în stil mafiot 

Aproape 500 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a-i găsi pe bărbaţii înarmaţi care au deschis focul asupra unei maşini de penitenciar şi au ucis doi ofiţeri. Atacatorii l-au ajutat pe deţinutul transportat să evadeze. E vorba despre un membru al unei bande periculoase din Marsilia, supranumit Musca. 

de Redactia Observator

la 15.05.2024 , 22:51

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care maşina atacatorilor intră frontal în duba poliţiştilor aproape de o staţie de taxare de pe autostrada care face legătura între oraşele Rouen şi Evreux. Imediat, patru bărbaţi cu armament de război şi cu feţele acoperite s-au poziţionat strategic - în faţa dubei, în lateral şi în spatele ei. Poliţiştii au deschis uşile, sub o ploaie de gloanţe. După ce îl eliberează pe deţinut, atacatorii îşi incendiază autoturismul ca să-şi ascundă urmele.

Mohamed Amra, zis "Musca", e căutat de peste 450 de poliţişti

Procurorii francezi sunt de părere că în spatele atacului ar fi o bandă de infractori din Marsilia, oraşul cu cea mai mare rată de criminalitate. L-ar fi cunoscut pe evadatul Mohamed Amra în timp ce acesta era incarcerat într-o închisoare din oraş. Cu câteva zile înainte, a încercat să taie gratiile celulei în care era arestat preventiv pentru furt.

Vezi și

Doi agenţi de penitenciar au fost ucişi. Fabrice Moello avea 52 de ani, o soţie şi doi copii, rămaşi acum orfani de tată. Colegul lui, Arnaud Garcia, avea 35 de ani, iar soţia lui era însărcinată în luna a cincea. 

Pe acelaşi subiect

Interpolul a emis o alertă pe numele lui Mohamed Amra la nivel internaţional. În Franţa, evadatul supranumit „Musca’’ este căutat de peste 450 de poliţişti şi jandarmi. 

Gerald Darmanin, ministrul francez de Interne: Am alocat o mulțime de resurse pentru a găsi nu numai persoana care a evadat, care este un infractor, ci și banda care l-a eliberat în condiții îngrozitoare.

Între timp, angajaţii din penitenciare protestează faţă de condiţiile de muncă despre care susţine că le pun viaţa în pericol. 

Angajaţii spun că viaţa lor este o ruletă rusească. Acuză că sunt prea puţini agenţi prezenţi în timp ce trebuie să transporte infractori foarte periculoşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Deţinutul "Musca" şi ucigaşii celor doi gardieni din Franţa, căutaţi de peste 400 de poliţişti. Filmul evadării în stil mafiot