Antena Meniu Search
x

Video Fanii Star Wars au sărbătorit seria SF în toată lumea. Biden, amuzat când a fost numit "Joe-bi-Wan Kenobi"

Fanii filmelor "Războiul Stelelor" au sărbătorit ziua Star Wars, fenomenul science-fiction care ţine cu sufletul la gură generaţie după generaţie de aproape 50 de ani. Sărbătorită pe 4 mai, printr-un joc de cuvinte în limba engleză, şi pornită de la celebra expresie, May the Force be with You, i-a dat ocazia inclusiv lui Joe Biden să se relaxeze. 

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 20:04

Vezi și

"Forţa fie cu voi" - urarea s-a auzit de la un capăt la al altul al planetei. Fanii seriei au petrecut cum au visat: s-au duelat cu săbii-laser şi şi-au cumpărat figurile cu personajele preferate. 

Billie Lourd, fiica actriţei Carrie Fisher, a profitat de o vizită la Disneyland ca să îşi facă o sabie-laser verde, ca a lui Luke Skywalker. Frenezia a cuprins şi Casa Albă, unde a fost invitat Mark Hamill, actorul care îl interpretează pe celebrul Cavaler Jedi. 

Starul a schimbat câteva replici cu preşedintele Statelor Unite şi i-a amuzat pe reporteri când le-a povestit discuţia. 

  • Mark Hamill, actor: I-am spus "domnule preşedinte", iar el mi-a zis "poţi să-mi spui Joe". Eu i-am zis "poţi să-ţi zic Joe-bi-Wan Kenobi"? I-a plăcut asta. 

Primul film din seria "Războiul Stelelor" a apărut în 1977, când George Lucas a inventat o galaxie foarte, foarte îndepărtată, înţesată cu aventuri şi intrigi. De atunci, seria a avut încasări de miliarde de dolari, cu Episodul 7: Trezirea Forţei, în top. Lansat în 2015, a obţinut două miliarde de dolari încasări, cu un cost de producţie de 245 de milioane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Fanii Star Wars au sărbătorit seria SF în toată lumea. Biden, amuzat când a fost numit "Joe-bi-Wan Kenobi"