Antena Meniu Search
x

Formula 1. Marele Premiu de la Miami a stabilit un record de audienţă TV pentru F1 în SUA

Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, desfăşurat duminică, a stabilit un record pentru o transmisie televizată de Formula 1 în Statele Unite, cu o audienţă medie de 3,1 milioane de telespectatori care au urmărit cursa din Florida la postul ABC şi un vârf de audienţă de 3,6 milioane de telespectatori, potrivit canalului ESPN, citat de Reuters, informează Agerpres. Antena este casa Formulei 1™ în România pentru următorii 3 ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena şi platforma AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 22:21

Formula 1. Marele Premiu de la Miami a stabilit un record de audienţă TV pentru F1 în SUA
- Profimedia

Cea de-a şasea etapă a sezonului a adus prima victorie din cariera britanicului Lando Norris (McLaren), triplul campion mondial Max Verstappen (Red Bull) încheind pe locul secund, iar monegascul Charles Leclerc (Ferrari), a treilea. Olandezul Verstappen a câştigat patru din primele cinci curse ale anului şi a plecat din pole position de şase ori consecutive, ridicând temeri că dominaţia sa va îndepărta din fanii Formulei 1, după ce interesul a fost atras de serialul ''Drive to Survive'', lansat de Netflix.

Precedentul record de audienţă TV în Statele Unite pentru o cursă de Formula 1 a fost de 2,6 milioane de telespectatori

Precedentul record de audienţă TV în Statele Unite pentru o cursă de Formula 1 a fost de 2,6 milioane de telespectatori, pentru prima ediţie a Grand Prix-ului de la Miami, în 2022. Cursa de la Miami deţine cele mai mari trei audienţe TV de Formula 1 în SUA, după ce cursa din 2023 a atras 2,1 milioane de telespectatori. ESPN a precizat că şi cursa de sprint de sâmbătă a atras în medie 946.000 de telespectatori, cea mai mare audienţă din SUA pentru acest format, de la introducerea sa în 2021.

Calendarul din 29024 cuprinde trei curse de Formula 1 în Statele Unite, în afara Marelui Premiu de la Miami fiind programate Marele Premiu al SUA, la Austin (Texas), în perioada 18-20 octombrie, şi Grand Prix-ul de la Las Vegas (Nevada), în intervalul 21-23 noiembrie.

Pe acelaşi subiect

Puteţi urmări sezonul de Formula 1, Formula 2 și Formula 3 pe link-urile de mai jos:

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Sport » Formula 1. Marele Premiu de la Miami a stabilit un record de audienţă TV pentru F1 în SUA