Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev de clasa a XI-a a încercat să îşi taie venele în baia liceului în care învăţa în Moldova

Nu a fost admis la sesiune şi a simţit că nu mai are niciun motiv să trăiască. Un elev de 17 ani a încercat să îşi taie venele în baia liceului în care învăţa.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 21:44

Un elev de clasa a XI-a a încercat să îşi taie venele în baia liceului în care învăţa în Moldova - Shutterstock

Incidentul a avut loc la Liceului Teoretic „Aleksandr Pușkin” din Chişinău. Adolescentul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Unimedia.

Ce spun poliţitşii

„Pe 16 mai, în jurul orelor 09:30, Poliția din capitală a fost sesizată prin intermediul 112 precum că, la o instituție de învățământ a fost depistat un minor rănit. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii IP Buiucani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajungând la instituție, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că un elev, minor de 17 ani, și-a aplicat câteva zgârieturi la mână. Ulterior, minorul a fost transportat împreună cu mama la spital pentru îngrijiri medicale. Astfel, la moment, minorul se află în afara oricărui pericol. Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar mama a scris o cerere că nu are pretenții la nimeni. Totodată angajații poliției au sesizat organele de resort, Direcția protecția copiilor”.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un elev de clasa a XI-a a încercat să îşi taie venele în baia liceului în care învăţa în Moldova