Antena Meniu Search
x

(P) Brandul de televizoare Smart, KIVI, este acum disponibil și în România

Producătorul și dezvoltatorul de Smart TV-uri KIVI a intrat pe piața din România, oferind consumatorilor tehnologie modernă de divertisment la un preț corect.  

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 14:04

Fondată în 2016 în Kiev, KIVI operează în prezent în peste 10 țări europene, iar în cei șapte ani de existență ai companiei a vândut peste 1,5 milioane de televizoare. În Ucraina, KIVI a reprezentat unul din zece televizoare vândute anul trecut. Începând cu luna septembrie a anului 2022, KIVI a fost prezentată, pentru prima dată, la Târgul global de electronice de consum și aparate electrocasnice IFA din Berlin. În România, televizoarele brandului KIVI sunt disponibile la Flanco și Carrefour. Gama de produse include modele cu diagonale de la 24'' până la 65'', în diverse rezoluții, precum și modele de 32'' cu un design fără cadru. Diagonalele cele mai populare sunt disponibile și în alb. 

Televizoarele KIVI funcționează cu un sistem de operare Android TV complet, acceptând aplicații din Play Market pentru platforma TV și sincronizându-se cu alte dispozitive din ecosistemul Google. Cu suportul Chromecast, puteți transmite conținutul direct de pe smartphone la televizor cu o singură atingere, iar comenzile vocale sunt gestionate de Google Assistant. Toate televizoarele KIVI includ o garanție de 3 ani pentru modulul de afișaj. 

Imagine 

Brandul KIVI utilizează exclusiv panouri de înaltă calitate în televizoarele sale. Acestea suportă tehnologia HDR nu numai pentru fișierele de pe hard disk, ci și pentru conținutul online și jocuri. Tehnologia Super Contrast Control vă permite să ajustați contrastul imaginii în zonele întunecate ale ecranului, în timpul scenelor cu intensitate luminos-scăzută. Pe de altă parte, tehnologia UltraClear îmbunătățește claritatea imaginii la conținut sub 4K. 

JVC audio 

Sistemul audio în televizoarele KIVI Smart este realizat în parteneriat cu JVC Kenwood, un producător cu renume mondial în domeniul echipamentelor audio și video. Astfel, televizoarele brandului sunt echipate cu două boxe de 12W pentru a asigura o calitate audio excelentă. Tehnologia Dolby Audio Processing (DAP) vă permite să creșteți volumul vocii sau să ajustați automat sunetele aspre în timpul scenelor cu intensitate sonoră schimbătoare sau în timpul publicității. 

Lumea divertismentului KIVI MEDIA 

Televizoarele KIVI vin echipate cu aplicația proprietară KIVI MEDIA, care oferă conținut gratuit și cu plată de la parteneri. În prezent, utilizatorii din România au acces la două secțiuni: antrenamente online acasă și jocuri, iar producătorul lucrează la extinderea conținutului oferit de KIVI MEDIA. Secțiunea de antrenamente oferă un program dezvoltat de campionul mondial la culturism și este conceput special pentru antrenamentul la domiciliu, fiind actualizat lunar. În secțiunea de jocuri, utilizatorii au acces la peste 200 de jocuri de calculator de ultimă generație, inclusiv Fortnite și GTA 5, direct pe televizor, cu ajutorul unui gamepad Bluetooth. 

Pentru a vă distra în familie și a petrece timp de calitate cu prietenii, există și zeci de jocuri mai simple pe care le puteți juca împreună, deoarece televizoarele suportă platforma AirConsole, care vă permite să conectați până la 16 smartphone-uri pentru a juca simultan pe același ecran. 

Control 

Telecomanda se poate conecta la televizor prin intermediul conexiunii Bluetooth LE. Aceasta este prevăzută cu un microfon sensibil pentru control vocal și apeluri de asistență, precum și funcția Air Mouse, care vă permite să navigați ușor și să introduceți date, asemenea unui mouse de calculator. 

Design minimalist 

Televizoarele KIVI se mândresc cu un design minimalist și au o lățime vizibilă a ramelor laterale de doar 2,6 mm. Toate modelele folosesc tehnologia Direct LED pentru a ilumina ecranul, cu o distanță optică de numai 20 de milimetri. Aceasta face posibilă instalarea televizorului cât mai aproape de perete, utilizând un suport sau o consolă, pentru un aspect modern și elegant. Aceste televizoare sunt disponibile în două variante de culoare - negru și alb.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Advertoriale » (P) Brandul de televizoare Smart, KIVI, este acum disponibil și în România