Antena Meniu Search
x

(P) Coafura perfectă – un vis devenit realitate, doar cu produsele cosmetice de pe Notino.ro!

Vopsirea părului poate fi uneori dificilă pentru că probabil nu știi care sunt cele mai bune produse cosmetice pentru asta sau pentru că nu știi ce funcționează cu adevărat și ce nu. Unele femei vin în mod frecvent la coafor pentru a-și vopsi părul și pentru asta cheltuie deseori prea mulți bani. Ele pot apela la o coafeză profesionistă, sau se pot vopsi singure acasă dacă urmează câteva reguli și astfel pot obține rezultate foarte bune. 

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 13:20

Pentru asta, ele trebuie în primul rând să aleagă produse de vopsit părul de cea mai bună calitate, cum sunt acelea de brand, de pe Notino.ro. Aceasta este cel mai mare e-shop european de produse cosmetice și parfumuri de brand, care are puncte de vânzare și în București, în Mega Mall și Promenada Mall. Magazinul Notino.ro are peste 82.000 de produse de calitate înaltă, aduse de la 1.500 de branduri internaționale.

Cele mai bune produse pentru a-ți vopsi corect părul, acasă

unsplash.com

O schimbare de look presupune să ai o coafură frumoasă și o nuanță potrivită părului. Acum ai posibilitatea să poți comanda o vopsea de păr direct acasă, prin Notino.ro și astfel să eviți să faci o programare la salon unde să pierzi timp și bani nejustificați.

Este important să-ți alegi vopseaua potrivită și pentru asta Notino.ro îți vine în ajutor, cu gama sa de produse pentru vopsit părul, aduse de la cele mai populare branduri din lume, ce includ:

  • Vopsea de păr profesională cu sau fără aminiac
  • Vopsea de păr temporară care oferă luminozitate
  • Vopsea de păr care este îmbogățită cu uleiuri nutritive, avocado, măsline, karite
  • Vopsea de păr cremă cu protecție avansată pentru păr
  • Măști pentru întreținerea părului vopsit
  • Creme pentru protecția pielii împotriva acțiunii directe a vopselei și altele.

Pentru ca această tehnică să funcționeze perfect, trebuie să respecți anumite reguli, din care amintim două foarte importante:

  • Nu-ți spăla părul înainte de a-l vopsi deoarece prin curățare scalpul devine sensibil la vopsea și poate să apară un disconfort în timpul vopsirii; de exemplu dacă folosești un produs de decolorarea părului înainte de vopsire, acesta poate irita pielea sau poate crea o senzație de arsură pe pielea cu porii deschiși; secreția de sebum de pe scalp va proteja pielea împotriva disconfortului creat de tehnica de vopsire
  • Nu aplica pe păr ulei de cocos înainte de vopsire, pentru că acesta va fi eliminat de vopsea, deci tratamentul nu va avea niciun efect, iar în plus părul va fi mai gras și greu de gestionat.

Oferă podoabei capilare un nou look, cu o vopsea de păr permanentă de brand, de pe Notino.ro!

unsplash.com

Dacă vrei să ai un păr vopsit perfect fără vreo reacție nepotrivită, atunci ar fi indicat să alegi o vopsea de brand, de pe Notino.ro, cum ar fi de pildă o vopsea de păr permanentă.

Multe femei au experimentat multe reacții după ce au utilizat anumite produse pentru vopsit părul care erau ieftine și de calitate îndoielnică. Unele dintre ele au fost chiar foarte dezamăgite din cauza faptului că părul lor nu era vopsit uniform, în aceeași culoare. Prin urmare, alegerea vopselei de păr contează foarte mult, ea trebuie să fie de brand, să aibă ingrediente de calitate înaltă. De asemenea, înainte de această etapă, ar fi indicată și decolorarea părului.

Dacă vrei un produs care să decoloreze în mod adecvat părul și să elimine pigmenții de culoare închisă, ai putea folosi o pudră colorantă cu keratină. Aceasta poate fi folosită în decolorarea părului acasă.

Un lucru esențial este să folosești acasă și o cremă de protecție a pielii, care previne apariția iritațiilor în zonele sensibile, sau a petelor de vopsea pe piele. O astfel de cremă face minuni, ea pur și simplu protejează pielea de acțiunea directă a vopselei, a oxidărilor și decolorărilor.

Astfel de produse le găsești în magazinul online Notino.ro la prețuri convenabile. Toate produsele sunt de marcă și sunt 100% originale. Notino.ro oferă și alte avantaje mari: vouchere cadou în valoare de 100-400 RON, oferte și reduceri de 15-30% la parfumuri și produse cosmetice și de make-up profesional, ambalare elegantă a produselor în cutii tip cadou ce pot fi livrate direct la adresa destinatarului, dar și livrare gratuită la comenzile în valoare de minim 250 RON.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Advertoriale » (P) Coafura perfectă – un vis devenit realitate, doar cu produsele cosmetice de pe Notino.ro!