Antena Meniu Search
x

(P) Cum să îți alegi rochia potrivită ca mamă din milioanele de ținute pentru botez pentru femei? Sfaturi de la designerul de renume internațional Elena Perseil

Petrecerea de botez este cu siguranță una dintre cele mai frumoase și emoționante petreceri în special pentru o mamă a cărui copil a venit în această lume. 

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 12:26

Și cum altfel să îți întâmpini puiul nou-născut dacă nu purtând o rochie perfect adaptată corpului tău dar și personalității tale? Indiferent cât ai reușit să te ocupi de corpul tău după naștere, poți găsi acea rochie care să te va face să strălucești de două ori:  o dată ca femeie și apoi ca mamă. 

Designerul de renume internațional Elena Perseil împărtășește cu tine secretele unei alegeri inspirate, pentru ca tu să strălucești la acest eveniment atât de important pentru tine și copilul tău. 

Iată ce recomandări și sfaturi poți urma pentru a-ți găsi rochia perfectă în ziua botezului bebelușului tău. 

Partea de sus a ținutei. La ce să fii atentă?

Un prim lucru de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi ținuta este să nu te orientezi către acele piese vestimentare care îi pot crea disconfort copilului. 

Nu alege deci, materiale care înțeapă sau cele cu diverse paiete care pot deranja copilul ci orientează-te către ceva cât mai simplu și confortabil în partea de sus.

De asemenea dacă ești mamă nu uita de partea de alăptare. În acest sens alege modele care se pot dezbrăca ușor și evită pe cât posibil corsetul, pentru că acesta îți poate crea disconfort în momentul alăptării. 

”În cazul în care mama nu alăptează corsajul este chiar de mare ajutor, în special atunci când mama a rămas cu câteva kilograme în plus după naștere. Pentru că aceste kilograme, care sunt compuse dintr-un tip de grăsime mai ”pufoasă” se pot ascunde perfect sub un corsaj bine realizat. ” - spune Elena Perseil.  

Alege o rochie prețioasă, spectaculoasă care să te pună în valoare

Indiferent de situația în care te afli ca și număr de kilograme nu uita să fi spectaculoasă, pentru că acest eveniment are o dimensiune spirituală, aparte, de o importanță majoră în viața ta și a copilului tău. 

Deci, alege o rochie care să te facă să arăți așa frumoasă cum ești, mândră de copilul tău și de statul de a fi mamă. 

Se spune că o mama are o frumusețe și o strălucire aparte, deci profită de aceste momente și evidențiază-ți frumusețea alegând o rochie care să te pună în valoare chiar dacă poate nu ai ajuns încă la silueta pe care și-o dorești. 

Iar în acest caz cea mai bună variantă este să alegi opțiunea de a-ți crea rochia pe comandă la un specialist. 

”Dorește-ți să fi spectaculoasă la acest eveniment important, la creștinarea copilului tău. Pentru tine dar și pentru el, cel care atunci când va crește va vrea să te vadă ca fiind mama lui cea mai frumoasă. Deci optează pentru o rochie deosebită, frumoasă, spectaculoasă pentru că vei face poze pe care și copilul tău le va vedea mai târziu.”  - recomandă designerul Elena Perseil, 

Rochiile asimetrice pot fi cea mai inspirată alegere pentru botez

Ca și modele perfecte pentru acest eveniment care se desfășoară pe timpul zilei dar poate ține până seara, pot fi asimetriile. De ce? Pentru că o astfel de rochie este și scurtă dar și lungă în același timp și se integrează perfect în fiecare moment al acestui eveniment. 

Rochia de mătase îți poate accentua frumusețea la o petrecere în aer liber

Dacă botezul are loc în sezonul cald iar petrecerea se va desfășura în aer liber optează pentru o rochie de mătase fluidă, care nu doar că te va face să fi foarte elegantă și feminină dar te vei simți extrem de confortabil. 

”Mătasea duce mereu cu gândul la feminitate și puritate, iar pentru un plus de frumusețe recomand să se opteze pentru culori deschise pentru că pastelul este o culoare foarte caldă și este vorba despre un eveniment cu multă încărcătură spirituală. Poți opta pentru roz-ul nude dacă este vorba de fetiță sau un bleu pastel, însă evident că nu este obligatoriu. Poți alege chiar și nuanțe precum gold, care să aducă prețiozitate, pentru că aici este vorba și despre feminitatea și maternitatea ta.” - spune Elena Perseil

Un alt sfat aici este acela de a alege o rochie de mătase care să aibă un detaliu de broderie subtil pe umeri pentru că vei avea multe poze și acesta îți va scoate simplitatea părții de sus a rochiei din anonimat.

Crăpătura pe picior - elementul care aduce senzualitate ținutei tale

Femeia în general este senzualitate pe lângă toate celelalte trăsături frumoase. Deci de ce nu ai opta pentru a scoate în evidență acest aspect al tău chiar în ziua botezului? 

Optează deci pentru o rochie cu crăpătură pe picior care îți va aduce acel aer de senzualitate și finețe. 

Alege o rochie care îți delimitează talia

Orice femeie își dorește să aibă o talie foarte subțire. Și cu toate că s-ar putea să nu te găsești neapărat în această situație chiar acum, poți apela la trucuri vizuale ce îți vor subția talia. Alege deci rochii cu corsaje sau cu o betelie foarte lată și totul va fi perfect. 

”Pentru a-ți găsi cea mai bună variantă de rochie care să te pună în valoare îți recomand să te sfătuiești cu un specialist. Acesta va știi exact ce elemente ar trebui să conțină rochia ta pentru ca tu să arăți cu totul spectaculos, indiferent de forma corporală pe care o ai” - Elena Perseil. 

Optează o rochie brodată sau o dantelă moale pentru o eleganță clasică

În cazul în care îți dorești o eleganță clasică alege varianta unei rochii brodate sau croită dintr-o dantelă moale însă nu ai grijă ca aceste materiale să nu fie în partea de sus pentru a produce disconfort copilului tău. 

Evită rochiile din satin

S-ar putea ca foarte multe femei invitate la botezul copilului tău să vină îmbrăcate în rochii de satin. Așadar alege materiale care să te facă să te deosebești. 

Nu uita că tu - împreună cu copilul tău,evident -  ești persoana cea mai importantă din acest eveniment și este bine ca vestimentația ta să reflecte acest lucru. 

Dacă nu ești mulțumită de aspectul brațelor tale alege rochiile cu mâneci

Dacă ai rămas cu kilograme în plus după naștere iar brațele tale nu au un aspect de care ești mulțumită nu-ți face griji. Poți opta pentru rochii cu mâneci. 

”Sunt rochii care au mâneci ca o pelerină, adică acopertite. Deci dacă nu te simți confortabil  cu aspectul brațelor tale există variante foarte elegante de a acoperi acest lucru. Pentru că este important ca tu să te simți bine, lejeră, liberă și foarte frumoasă în cadrul botezului copilului tău. ” - Elena Perseil

Când ești prea obosită sau nu ai răbdare să cauți, apelează la specialiști

Un nou-născut te poate copleși sau obosi chiar în primele zile de viață, iar căutarea unei rochii potrivite și investirea în imaginea ta ar putea să nu fie printre prioritățile tale.  

Tocmai de aceea, recomandarea designerului Elena Perseil este aceea de te lăsa ajutată de specialiști în aceste momente. 

”Poți face din căutarea rochiei tale de botez o bucurie, o plăcere atunci când apelezi la specialisti. Împreună cu un om dedicat care știe exact ce să-ți ofere în funcție de nevoile și dorințele tale vei vedea că totul va deveni ușor și plăcut. Astfel vei rămâne cu o amintire frumoasă în tot ceea ce ține de evenimentul botezului bebelușului tău” - ne spune Elena Perseil.

Accesorizarea ținutei poate lipsi dacă știi ce rochie să alegi

Pentru că vorbim despre botezul copilului tău, o pereche de cercei prea voluminoși sau prea lungi, sau un colier în dreptul pieptului unde îți ții copilul ar putea deranja bebelușul .

Așadar tocmai din acest motiv este recomandat să alegi o rochie prețioasă și frumoasă care să nu mai aibă nevoie de alte accesorii. 

Transformă-ți apariția la botezul copilului tău purtând creațiile designerului Elena Perseil 

Când vine vorba de eleganță, renume și rafinament în moda feminină, brandul Elena Perseil este cu siguranță unul pe care ți-ai dori să îl porți la botezul copilului tău. 

De peste 15 ani, Elena Perseil nu este doar un designer renumit pe scena internațională, ci a devenit o veritabilă emblemă a modei glamour, construind un univers în care fiecare femeie poate străluci într-un mod autentic. 

Colecțiile sale, pline de feminitate și lux discret, sunt o celebrare a frumuseții și a individualității fiecărei femei.

Creativitatea fără limite și atenția meticuloasă la detalii sunt coloanele pe care Elena Perseil își sprijină creațiile. Fie că este vorba despre o rochie de seară sau o piesă destinată zilelor importante din viața unei femei, broderiile manuale și combinațiile sofisticate de dantelă și mătase transformă fiecare ținută într-o adevărată operă de artă vestimentară. 

Este clar că, în atelierul Elenei, magia începe atunci când materialele prețioase întâlnesc viziunea sa unică asupra modei.

Prin abordarea sa inovatoare asupra rochiilor sale unice, Elena Perseil a redefinit cum arată eleganța modernă pentru femeia contemporană. Fiecare piesă vestimentară semnată de designer este o expresie a stilului și personalității purtătoarei, reflectând viziunea unică a Elenei asupra unei eleganțe autentice și atemporale.

Expansiunea rapidă și succesul global al brandului său nu sunt surprinzătoare, având în vedere prezentările impresionante în marile capitale ale modei, precum Paris, Milano și New York.

Nu este nicio surpriză că stele de calibru internațional precum Laurence Leboeuf, BaiLing, Bella Thorne și Yosra El Lozy au fost văzute strălucind în creațiile Elenei Perseil la evenimente de prestigiu. Alegerea lor subliniază nu doar frumusețea și calitatea excepțională a rochiilor, ci și capacitatea designerului de a crea ținute care să completeze și să amplifice personalitatea purtătoarei.

Talentul și originalitatea Elenei Perseil au fost recunoscute și celebrate în paginile unor reviste de top din lumea modei, precum Lash sau Ran-way din Los Angeles, Mojeh în Asia, și, bineînțeles, Elle, Marie Claire, Cosmopolitan sau Harper's Bazaar. 

Prezența constantă a creațiilor sale în aceste publicații subliniază impactul său semnificativ asupra industriei modei și capacitatea de a inspira și încânta entuziaștii modei de pretutindeni.

Elena Perseil nu este doar un designer, ci o adevărată vizionară în industria modei, jucând un rol esențial în conturarea tendințelor contemporane. Sfaturile și creațiile sale nu doar că inspiră, dar încurajează femeile să exploreze și să își îmbrățișeze cu încredere propriile stiluri individuale și nu în ultimul rând feminitatea autentică.

Deci, alegând o ținută din colecțiile de rochii de seara Bucuresti, semnată Elena Perseil pentru botezul copilului tău, nu doar că vei ieși din anonimat, dar vei purta o piesă încărcată de pasiune, creativitate și o înțelegere profundă a ceea ce înseamnă frumusețea, feminitatea, eleganța, sublimul și maternitatea unei femei. În plus aceasta va fi făcută la comandă și personalizată în funcție de nevoile și dorințele tale. 

Așadar, atunci când alegi o ținută pentru un eveniment atât de special, amintește-ți că nu alegi doar o rochie, ci o ținută care spune multe despre tine ca femeie și mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Advertoriale » (P) Cum să îți alegi rochia potrivită ca mamă din milioanele de ținute pentru botez pentru femei? Sfaturi de la designerul de renume internațional Elena Perseil