Antena Meniu Search
x

(P) Hagag Development Europe re:inventează biroul cu un concept unic, dedicat companiilor și antreprenorilor - H Private

Într-o lume dinamică și în continuă transformare spațiile de birouri evoluează în paralel cu dezvoltarea accelerată a companiilor pentru a răspunde celor mai noi cerințe.

de Redactia Observator

la 17.01.2023, 14:55

Un spațiu de birouri modern oferă atât angajaților, cât și colaboratorilor, oportunitatea să interacționeze, să împărtășească idei și să găsească soluții care pot contribui la creșterea companiei.

H Private Arghezi creează premisele unui mediu de lucru inspirațional, ideal pentru firma ta, iar tu poți închiria ușor și rapid birouri private, la cheie, într-o locație privilegiată, chiar în centrul capitalei. Beneficiezi de birouri private mobilate modern și săli de conferințe complet echipate cu tehnologie de ultimă generație, totul într-un decor ce îmbină armonios funcționalitatea și estetica.

Descoperă spații de birouri inovatoare, concepute pentru business-uri ce privesc spre viitor!

Ești în căutarea unor spații de birouri de închiriat în București? Accesează un concept nou, din ce în ce mai utilizat de către antreprenori și companii și alege sa îți relochezi afacerea într-un centru de afaceri all-inclusive. H Private răspunde nevoilor în continuă schimbare ale unui mediu de afaceri dinamic.

Prin H Private Arghezi, Hagag Development Europe oferă companiilor și antreprenorilor din țară sau din străinătate spații de birouri private și moderne, săli de conferințe complet echipate sau zone de relaxare inspiraționale.

Printre serviciile și facilitățile Centrului  de afaceri H Private Arghezi, se regăsesc:

  • Birouri private de diferite dimensiuni, complet mobilate
  • Săli de conferințe dotate cu echipamente moderne
  • Business lounge 
  • Sediu social și birou virtual pentru firme
  • Community manager dedicat
  • Chicinetă complet echipată și utilată

Aici, te bucuri de zone destinate nu doar lucrului individual, ci și celui în echipă, de spații care acomodează lejer reuniuni private sau prezentări cu o audiență mai generoasă, poți opta pentru spații de birouri de închiriat, dotate cu mobilier ergonomic sau de săli de conferințe cu capacitate de pana la 40 de persoane și poți accesa, fara costuri aditionale, serviciul nostru de Business Concierge.  

Profită de avantajele unui centru de afaceri modern și de cel mai nou concept de spații de birouri private din București!

Închiriază acum un birou privat chiar în centrul capitalei. Centrul nostru de afaceri este situat într-o clădire de birouri emblematică, la Km 0 al Bucureștiului, aproape de numeroase instituții publice și financiare, hoteluri de 4* si 5*, restaurante și cafenele. Mai mult, la H Private Arghezi ai posibilitatea să-ți stabilești sediul social într-o clădire modernă de birouri și să te bucuri din plin de beneficiile de a lucra într-o zonă ultracentrală. În vremurile recente, când informația este doar la un click distanță, adresa companiei tale vorbește despre potențialul său de creștere și dezvoltare cu mult înainte ca tu să ai prima întâlnire față în față cu clientul sau cu un potențial investitor.

H Private Arghezi este destinat tuturor celor care doresc să lucreze într-un spațiu modern și funcțional și să beneficieze de o colecție de facilități premium, care contribuie la desfășurarea optimă a activității:

  • Business concierge
  • Acces 24/7 la spațiul închiriat 
  • Access 24/7 la săli de conferință (pe baza de rezervare)
  • Centru profesional de suport
  • Internet rapid,  Wi-Fi și suport IT
  • Primirea și redirecționarea corespondenței
  • Tehnologie de ultimă generație
  • Mobilier ergonomic pentru un plus de confort

Toate spațiile de birouri și sălile de conferință din cadrul H Private Arghezi sunt gândite pentru a crea o atmosferă optimă de lucru și un cadru sigur, liniștit și lipsit de întreruperi, pentru ca tu să te poți ocupa în tihnă de îndatoririle zilnice. 

Alege să lucrezi dintr-un spațiu de birouri elegant și modern, care îți oferă toate facilitățile și confidențialitatea de care ai nevoie. Vino la H Private Arghezi și ai parte de o atmosferă care încurajează ideile noi, pentru că noi credem în succesul afacerii tale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Advertoriale » (P) Hagag Development Europe re:inventează biroul cu un concept unic, dedicat companiilor și antreprenorilor - H Private