Antena Meniu Search
x

Curs valutar

(P) Olimpiada Prețurilor, o campanie marca Presto. Pe durata verii, pizza costă numai 13 lei!

Pe 24 iulie, la Paris, vor începe Jocurile Olimpice de vară. După ce a organizat Olimpiadele din 1900 și 1924, Parisul va deveni al doilea oraș după Londra care va găzdui Olimpiada de trei ori. România va avea 92 de sportivi calificați la Paris 2024.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 14:02

Cu gândul la cei care vor reprezenta România, în "Micul Paris", întreprinzătorii nu rămân indiferenți la noțiunea de "Olimpiadă" și “competiție”. În an olimpic, Presto, unul dintre cele mai mari lanțuri de pizzerii din București, lansează campania "Olimpiada Prețurilor". Clienții vor avea 5 dintre tipurile de pizza medii de la Presto la preț special: numai 13 lei fiecare.

Astfel, pe toată durata verii, Capriciosa, Quatro stagioni, Primavera, Diavolo sau Presto, pizza marca Presto, vor fi vândute la prețul promoțional de 13 lei. Oferta este valabilă în aplicația Presto, pe site-ul presto-pizza.ro sau la numărul de telefon 021 9220.

Articolul continuă după reclamă

Presto, un brand care își păstrează tradiția

Aflat din 2006 pe piața din București, Presto și-a obișnuit clienții cu pizza de calitate coaptă numai în cuptoare cu lemne. Pe lângă faptul că păstrează tradiția, pizza de la Presto este învăluită într-o aromă de fum care îi conferă autenticitate și un gust deosebit.

Cunoscută sub sloganul "Mereu la fel de bună", pizza marca Presto este pregătită din ingrediente de top. De-a lungul celor aproape 20 de ani de existență, Presto (o companie 100% românească) a devenit unul dintre cei mai mari livratori de pizza din România. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Advertoriale » (P) Olimpiada Prețurilor, o campanie marca Presto. Pe durata verii, pizza costă numai 13 lei!