Antena Meniu Search
x

(P) Siguranță și Distracție: Cum KidsTV Schimbă Jocul în Camerele Copiilor

Brandul european KIVI introduce un model inedit în lumea televizoarelor inteligente, destinat special pentru încăperile juniorilor. Permiteți imaginației micuților să se dezlănțuie și să se bucure de ore nesfârșite de distracție. Datorită designului adaptat pentru blocuri de construcție, televizorul poate fi personalizat într-un mod creativ, încurajând astfel inventivitatea lor. Acum, dispozitivul dvs. de vizionare se transformă într-o componentă a jocului lor!

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 07:07

De ce are nevoie camera unui copil de un televizor inteligent special?

Urmărirea desenelor animate și a programelor de divertisment pe un ecran mare este mult mai convenabilă decât pe un smartphone sau tabletă. Copiii, la fel ca părinții lor, doresc să profite la maximum de experiența lor de vizionare. Și când o familie are doi sau mai mulți copii, "competiția" pentru ecran crește. Chiar și adulții nu sunt întotdeauna pregătiți să renunțe la ecranul mare pentru copii.

KIVI KidsTV a fost creat cu ideea de a oferi copiilor propriul lor televizor. Pe de o parte, este un hub de divertisment multimedia care difuzează conținut într-o imagine Full HD de calitate și vibrantă. Pe de altă parte, este un spațiu pentru creativitate și autoexprimare, precum și o parte din jocul copiilor.

Cu KIVI KidsTV, părinții pot fi siguri că copilul lor este înconjurat de dispozitive sigure și consumă conținut adecvat vârstei. Nu este nevoie să vă faceți griji nici despre televizor - sticla de protecție de pe ecran și sistemul fiabil de fixare a TV-ului la locul de instalare vor proteja echipamentul în timpul unui "test de impact" accidental, dacă jocurile copiilor devin prea intense.

Personalizare cu design în stil Block

Blocurile de construcție din plastic pot fi atașate ramei, suportului și plăcii centrale a KIVI KidsTV. Construiți orice oriunde pe ramă - nu există restricții de dimensiune, formă sau culoare. Copilul poate crea o ramă unică de fiecare dată, reflectând personalitatea, creativitatea și gustul său artistic. Televizorul este compatibil cu cele mai populare serii de seturi de construcție - puteți folosi setul pe care copilul dvs. îl are deja sau puteți cumpăra unul nou în tema pe care o doresc.

Geam securizat

Ecranul Full HD de 32 de inci al noului KIVI KidsTV este protejat de un geam securizat. Durabil și rezistent la zgârieturi, oferă protecție optimă ecranului: de exemplu, de la o jucărie grea, o carte sau chiar o minge. Sticla nu se teme de tăieturi de la obiecte ascuțite, gheare de animale de companie, fermoare metalice pe haine sau cablul de încărcare al telefonului. Pe el se poate chiar desena și scrie cu markere. Televizorul este absolut sigur pentru copii și îi va încânta cu o imagine clară mulți ani. Tradițional, KIVI oferă o garanție de 3 ani pentru ecran.

Piciorușe de TV fixate în siguranță

Piciorușele TV-ului sunt atașate direct ramei metalice și conectate între ele printr-o placă orizontală. Această placă de conectare mare servește drept un câmp suplimentar pentru creativitate, deoarece este folosită pentru atașarea setului de construcție, precum și a întregii rame. Setul vine și cu un set de autocolante dublu-adezive, astfel încât părinții pot lipi în siguranță televizorul pe suprafața pe care va fi așezat.

Lumină de noapte pentru un somn liniștit fără frică

Partea din spate a KIVI KidsTV dispune de o lumină de noapte AlumiGlow care emite o strălucire blândă și calmantă. Aceasta creează o atmosferă primitoare în camera copiilor și ajută copiii să adoarmă mai repede, în special dacă nu le place să doarmă în întuneric. Lumina de noapte poate funcționa chiar și atunci când televizorul este oprit. Nivelul de luminozitate al luminii este ajustabil - părinții (sau copilul) pot regla lampa folosind telecomanda TV sau un buton de pe televizor.

Sistem de operare

Televizorul funcționează pe sistemul de operare modern AndroidTV 11. Acesta este sistemul de operare oficial certificat de Google, care garantează viteza ridicată și funcționarea stabilă a televizorului inteligent. AndroidTV 11 oferă acces la peste 10.000 de aplicații de jocuri, educaționale și de dezvoltare. OS-ul permite, de asemenea, controlul dispozitivului folosind comenzi vocale, ceea ce este important pentru cei mai tineri utilizatori care încă nu cunosc litere, dar pot vorbi. AndroidTV 11 are și opțiuni extinse pentru setarea controlului parental asupra conținutului.

Telecomanda Confortabilă

Noua telecomandă KIVI are un design ergonomic cu un număr minim de butoane, astfel încât chiar și un copil să poată opera un televizor inteligent. Noua telecomandă se potrivește confortabil în palma mâinii, iar butoanele sunt netede și silențioase. Cele mai populare aplicații sunt plasate pe telecomandă cu butoane separate, astfel încât telespectatorul să poată accesa conținutul favorit cu un singur clic. Alte caracteristici includ o culoare albastră atrăgătoare, un microfon încorporat pentru controlul vocal și un buton pentru controlul luminii de noapte.

Un logo fluorescent integrat în partea de jos a telecomenzii facilitează localizarea acesteia în întuneric.

Cele mai recente tehnologii de imagistică

KIVI KidsTV este echipat cu tehnologii avansate de îmbunătățire a imaginii:

  • Controlul super contrast ajustează contrastul unei imagini întunecate lucrând pe zone localizate și "extrăgând" imaginea;
  • Ultra Clear optimizează videoclipurile SDR (multe filme și emisiuni vechi încă există în acest format) și le adaptează pentru vizualizare pe un ecran Full HD;
  • Max Vivid controlează luminozitatea locală pentru saturația imaginii, convertind aproape orice conținut în HDR
  • Fără daune pentru ochi

Pentru a reduce efectele nocive ale luminii albastre, KIVI KidsTV este echipat cu o tehnologie specială "Low blue light". Lumina de pe ecran poate cauza oboseala ochilor și poate afecta viteza de adormire. În schimb, KIVI filtrează lumina periculoasă și ajută la protejarea ochilor, în special pe timp de noapte.

Prețul mediu de vânzare cu amănuntul al KIVI KidsTV este de aproximativ 350 de euro. Noul produs va fi lansat la vânzare în al patrulea trimestru al anului 2023.

Despre KIVI

KIVI este o companie internațională înființată în 2016 cu sediul european la Budapesta. Activitatea sa principală este dezvoltarea și producția de televizoare inteligente cu distribuție către Europa și Asia. Departamentul de Cercetare și Dezvoltare este situat în Ucraina și China. Până în prezent, au fost vândute peste 1,5 milioane de dispozitive. KIVI este un partener certificat al Google și Netflix.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Advertoriale » (P) Siguranță și Distracție: Cum KidsTV Schimbă Jocul în Camerele Copiilor