Antena Meniu Search
x

Video Antena 1 a început maratonul faptelor bune. Campania Ajut Eu a transformat visurile unor copii în realitate

Campania "Ajut Eu" a reînceput ieri cu noi poveşti emoţionante. Împreună putem transforma visurile în realitate şi putem construi cea mai mare reţea a faptelor bune. Ajut Eu este despre oameni, fapte şi vise. Vedeţi două dintre poveştile emoţionante prezentate ieri, în materialul următor.

de Redactia Observator

la 30.11.2020, 11:51

Vezi și
  • Mihnea Harasim şi-a petrecut copilăria pedalând şi visează să ajungă un mare campion la ciclism.
  • Tudorița, o tânără fără părinți, fără casă, fără ajutor, și-a refăcut viața de la zero pentru fiul ei.

În 2019 o ţară a devenit o familie şi împreună am schimbat vieţi. În 2020, într-un an atât de complicat, între posibil şi imposibil sunt doar două cuvinte.

Ajut Eu! Ajută şi tu! Simte binele. Antena 1 a început maratonul faptelor bune.

Alessandra Stoicescu: "Bine v-am regăsit! Începem Gala Ajut Eu de ziua Antenei 1! Este felul în care noi, noi doi şi echipa Antenei vă spunem că trebuie să fim o familie împreună. Noi ne dedicăm ziua Antenei 1, de 27 de ani, vouă".

Mihai Morar: "După Hagi şi Halep ne-am putea să ne mândrim cu Harasim. Mihnea Harasim este cel mai bun ciclist al generaţiei sale. Este foarte tânăr, este deja campion naţional, însă sportul acesta nu se poate face fără o bicicletă performantă"

Mii de antrenamente şi tot atâţia kilometri străbătuţi, ani de sacrificii şi un drum cu-n singur sens: tot înainte. Mihnea Harasim şi-a petrecut copilăria pedalând. La doar 16 ani a adunat zeci de medalii şi are acum nevoie de un imbold.

Reporter: "Ce simți când ești pe bicicletă?"

Mihnea Harasim: "Simt în primul rând o libertate. Cel mai mare vis al meu este să să port cândva tricoul curcubeu, ceea ce semnifică campionul mondial. Să fie al meu"

Iar pentru visul lui s-au mobilizat colegii noştri de la Te Cunosc de Undeva.

Cosmin Şeleşi: "Eu nu sunt un sportiv de performanţă. Nu mi-a ieşit niciodată lucrul acesta, dar am fost impresionat de dorinţa lui Mihnea de a avea o bicicletă performantă".

Alina Puscas: "Avem printre noi pe cineva care a făcut sport de performanţă şi care ştie ce înseamnă visul unui campion. Dar prima dată trebuie să îi urmărim performanţa".

Aurelian Temişan: "Mă bucur să fiu şi eu alături de această campanie minunată Ajut Eu, special pentru Mihnea, care sper să ajungă cât de curând pe noua lui bicicletă performantă".

Fără să stea pe gânduri. Aurelian Temişan a luat drumul transformărilor şi pentru Mihnea a devenit Tom Jones.

Cornel Palade: "Ce am văzut mi-a plăcut. Am să mă ridici în picioare pentru că aşa e frumos"

Liviu Vârciu: "A fost praf, cum a spus şi colegul meu că a fost praf. El a mai fost praf, în mai multe gale, când ne-a dat şi nouă 5 şi chiar nu meritam. A fost praf, dar ca în seara asta nu ai fost praf niciodată".

Andrei Ştefănescu: "Vreau să îl felicit pe Temişan. Bravo, Aurelian! Ai fost din pucntul meu de vedere, ai fost acolo. E bine că ai venit, totuşi. Singurul lucru care a semănat e că ţii microfonul în stânga".

Adriana Trandafir: "Am fost alături de tine, pe urmă m-am aşezat pentru că mi-am dat seama că nu erai cel lângă care aş fi vrut cu adevărat să fiu".

Aşa cum ne-au obişnuit, cu mult umor, juraţii şi concurenţii de la Te cunosc de Undeva au făcut spectacol pentru un caz nobil. Dar cu un final fericit pentru că. Ajut Eu, Ajută şi Tu! Iar lista faptelor bune abia a fost deschisă.

Imaginaţi-vă că aveţi 15 ani şi brusc rămâneţi fără nimeni din cei dragi. Că vă urcaţi în primul autobuz şi lăsaţi în urmă satul în care aţi crescut şi tot ce cunoşteaţi. Că dormiţi în gară, apoi într-o parcare, într-un oraş nou, și ultimul leu îl dați pe un ziar, în căutarea unui loc de muncă. 

Este povestea Tudoriței, o fată care atunci când a fost cel mai jos, a tras aer în piept și a început să lupte pentru viața ei. Acum e mamă și pentru prima oară este fericită.

Chiar dacă îşi crește singură copilul nu-și permite nici acum să închirieze un apartament. Însă pasiunea şi meseria care o ţine în viaţă este bucătăria. Şi cine putea să o înţeleagă mai bine dacă nu Gina Pistol, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. 

Chefii au făcut ce ştiu mai bine pentru a îi face viaţa mai uşoară Tudoriţei şi lui Mario.

Iar cei care au plătit pentru cele mai bune preparate au fost foştii concurenţi de la Asia Express, alături de mai multe vedete. Suma pe care chefii au strâns-o nu este deloc de neglijat.

Seara poveştilor emoţionante a continuat cu Ştefan Bănică Junior, în calitate de coprezentator al Observatorului orei 19, alături de Alessandra Stoicescu. Gala Ajut Eu se încheie pe 24 decembrie.

Magia se întâmplă în fiecare zi la Antena 1, înainte de Observator 19, când cunoaşteţi oameni cu poveşti extraordinare şi oameni care spun Ajut Eu. Împreună transformăm dorinţe în fapte şi construim cea mai mare reţea a binelui. Intraţi şi voi pe platforma ajuteu.ro şi alegeţi-vă o dorinţă pe care s-o împliniţi. Sau scrieţi dacă aveţi chiar voi un vis, chiar dacă vi se pare imposibil de atins. Poate un necunoscut vă va întinde o mână de ajutor. Alessandra Stoicescu va asteapta la 18:45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Antena 1 a început maratonul faptelor bune. Campania Ajut Eu a transformat visurile unor copii în realitate