Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa a venit cu daruri pentru cei doi fraţi din Cetate. "M-aţi impresionat foarte mult"

Dorian Popa a sărit în ajutorul celor doi fraţi din Cetate, după ce profesoara lor le-a scris povestea pe site-ul Ajut Eu.

de Redactia Observator

la 21.12.2020, 19:18

Vezi și

Cristina şi Bogdan trăiesc în Cetate, pentru că aşa se numeşte comuna lor, dar viaţa lor nu e desprinsă din basme. Moş Crăciun nu a mai trecut demult pe acolo. În schimb, o profesoară le-a scris povestea pe platforma ajuteu.ro, sperând să le facă sărbătorile mai frumoase.

În casa veche şi gri, în care Cristina locuieşte cu fratele ei mai mare, cu mama şi cu tatăl bolnav, şi-a făcut totuşi loc o speranţă. Că din lutul de aici, de pe malul Dunării, copiii îşi pot plăsmui o viaţă mai bună, dacă învaţă. Că lumea frumoasă din cărţi li se poate deschide şi lor.

Bogdan, fratele mai mare, a înţeles primul că educaţia e singura lui şansă, ca să nu repete destinul părinţilor. Iar profesoara lui i-a scris povestea pe platforma Ajut Eu, sperând că cineva le va dărui un laptop sau o tabletă, haine sau alimente pentru Sărbători.

Bogdan: ”Cred că o să ajung mai departe decât au ajuns ei, cred că o să am un serviciu şi o să trăiesc mai bine decât acum. Pur şi simplu prin învăţare”.

Oana Uşurelu, profesoară: ”Bogdan m-a impresionat foarte mult, pentru că, deşi nu are posibilităţi ca ceilalţi elevi, el totuşi învaţă. Şi învaţă foarte bine”.

Dorian Popa a venit în ajutorul celor doi fraţi

Dorian Popa a venit în platoul Ajut Eu şi le-a dăruit un laptop şi o mască cu Cheluţu.

"M-aţi impresionat foarte tare, iar dacă jumătate din români ar proceda aşa cum procedaţi dvs., cu siguranţă am fi într-o lume mult mai bună", i-a spus Dorian Popa profesoarei Oana Uşurelu.

De asemenea, Dorian Popa i-a dat numărul de telefon lui Bogdan şi i-a spus că îl poate suna oricând pentru a-l ajuta pe viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Ajut Eu » Dorian Popa a venit cu daruri pentru cei doi fraţi din Cetate. "M-aţi impresionat foarte mult"