Video

Dorian Popa a venit cu daruri pentru cei doi fraţi din Cetate. "M-aţi impresionat foarte mult"

De Redactia Observator.
Publicat: 21.12.2020, 18:59.
Actualizat: 21.12.2020, 19:18

Dorian Popa a sărit în ajutorul celor doi fraţi din Cetate, după ce profesoara lor le-a scris povestea pe site-ul Ajut Eu.

Cristina şi Bogdan trăiesc în Cetate, pentru că aşa se numeşte comuna lor, dar viaţa lor nu e desprinsă din basme. Moş Crăciun nu a mai trecut demult pe acolo. În schimb, o profesoară le-a scris povestea pe platforma ajuteu.ro, sperând să le facă sărbătorile mai frumoase.

În casa veche şi gri, în care Cristina locuieşte cu fratele ei mai mare, cu mama şi cu tatăl bolnav, şi-a făcut totuşi loc o speranţă. Că din lutul de aici, de pe malul Dunării, copiii îşi pot plăsmui o viaţă mai bună, dacă învaţă. Că lumea frumoasă din cărţi li se poate deschide şi lor.

Bogdan, fratele mai mare, a înţeles primul că educaţia e singura lui şansă, ca să nu repete destinul părinţilor. Iar profesoara lui i-a scris povestea pe platforma Ajut Eu, sperând că cineva le va dărui un laptop sau o tabletă, haine sau alimente pentru Sărbători.

Bogdan: ”Cred că o să ajung mai departe decât au ajuns ei, cred că o să am un serviciu şi o să trăiesc mai bine decât acum. Pur şi simplu prin învăţare”.

Oana Uşurelu, profesoară: ”Bogdan m-a impresionat foarte mult, pentru că, deşi nu are posibilităţi ca ceilalţi elevi, el totuşi învaţă. Şi învaţă foarte bine”.

Dorian Popa a venit în ajutorul celor doi fraţi

Dorian Popa a venit în platoul Ajut Eu şi le-a dăruit un laptop şi o mască cu Cheluţu.

"M-aţi impresionat foarte tare, iar dacă jumătate din români ar proceda aşa cum procedaţi dvs., cu siguranţă am fi într-o lume mult mai bună", i-a spus Dorian Popa profesoarei Oana Uşurelu.

De asemenea, Dorian Popa i-a dat numărul de telefon lui Bogdan şi i-a spus că îl poate suna oricând pentru a-l ajuta pe viitor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Cu ce bărbați celebri din Italia s-a iubit Alexandra Dinu. A fost la un pas de a îmbrăca rochia de mireasă de trei ori
spynews.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2021. Racii au dificultăți financiare. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Lovitură pentru șoferi. Lipsa documentului îi va lăsa fără zeci de mii de lei!
gandul.ro
Gică Popescu îl desființează pe fostul său prieten pentru acuzațiile făcute: `Este o cretinătate, o imbecilitate! Ce vrei să obții? Vii cu miloaga?` | EXCLUSIV
prosport.ro
Soțul ei a dispărut în tinerețe, a lăsat-o cu datorii și doi băieți, dar peste 23 de ani a primit un telefon: ,E viu, dar a trăit… Ce se întâmplase cu el?
redactia.ro
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
tvhappy.ro
Doi părinți din Vâlcea au rămas fără ambii copii. Moartea fetei, învăluită în mister
libertatea.ro
Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Cum a ajuns o vedetă cu două facultăţi terminate fără bani şi să doarmă în cimitir! Momentul care i-a schimbat dramatic viaţa
as.ro
Gigi Becali, război total cu o femeie pentru 1.800 de euro. Decizia care l-a înfuriat pe omul de afaceri
as.ro
Tatăl unei vedete din România, eliberat din închisoare după ce 11 ani a fost urmărit de poliţie pentru trafic de droguri de mare risc
as.ro