Video

Mirela Retegan i-a îndeplinit visul Laurei, tânăra care schimbă destinele copiilor săraci

De Redactia Observator.
Publicat: 08.12.2020, 20:58.
Actualizat: 08.12.2020, 21:08

Laura trăieşte într-un sat din Dâmboviţa şi conduce o reţea de voluntari, care ajută zeci de alţi copii.

La 8 ani a descoperit ce înseamnă să ajuţi, la 10 ani a devenit manager, iar astăzi, la 14 ani, ţine în mână o întreagă comunitate de copii. Deşi doar o fetiţă, Laura demonstrează că poţi schimba destine, dacă vrei.

Prin voluntariat, le-a deschis copiilor din patru sate perspective noi, când a început să-i ia în tabere şi să organizeze împreună ateliere. Ea a spus prima Ajut Eu şi are acum nevoie să-i urmăm exempul, ca să îşi poată duce misiunea mai departe.

Datorită ei, 20 de copii din sat au acum un loc al lor. Laura visează pentru ei să extindă parcul, să pună bănci și să planteze copaci. Să găsească un sediu unde micii voluntari să dezvolte noi proiecte, și să-l doteze cu laptopuri, o tablă digitală și un video-proiector.

Mirela Retegan i-a îndeplinit visul

Mirela Retegan, omul care ştie că nu există "nu se poate", a venit în platoul Ajut Eu pentru a o ajuta pe Laura. Mirela a înfiinţat gaşca Zurli şi este idol pentru milioane de copii de toate vârstele.

"M-am îndrăgostit de tine, eşti minunată, eşti extraordinară, iar video-proiectorul pe care ţi-l doreşti atât de mult e al tău.

Sandrei nici nu i-am spus, dar o să te ajut să faci ceea ce ţi-au propus şi când o să fie gata locul acela de la gaşca Zurli pentru toţi copiii din satele tale, o să facem cel mai tare concert", i-a transmis Mirela Retegan.

De asemenea, i-a oferit ocazia de a veni oricând în gaşca Zurli.

Citește și
Ajut Eu • pe 24.12.2020 la 21:59
Foto
Ajut eu. Un cal pentru un campion. Visul lui Alexandru Tăbuică a fost împlinit
recomandari pe a1.ro
Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Vedeta a distribuit fotografii din copilărie și adolescență, nemaivăzute până acum
Ajut Eu • pe 23.12.2020 la 23:55
Ajut Eu. Alexandru Tăbuică a devenit cel mai bun călăreț din țară, fără să aibă un cal al lui

Top știri

O mamă eroină s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul, în Rusia
1
Extern • pe 26.01 la 12:06

O mamă eroină s-a aruncat în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul, în Rusia

O mamă a sărit în fața unei mașini scăpate de sub control pentru a-și salva fiul și soțul. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața.

PARTENERI
Lidia Buble, probleme de sănătate! Cântăreața nu mai poate să vorbească! Cum s-a afișat pe internet!
spynews.ro
'Vrei să mă împuşti? Vino, sunt la o nuntă' - Dialogul fabulos între interlopi cu câteva minute înainte de odioasa crimă din SUA
gandul.ro
Irina Begu, luată peste picior înaintea meciului cu Venus Williams! Ce s-a scris despre prietena Simonei Halep
prosport.ro
"Mi-a oferit un cadou de 250.000 de euro!" Ioana Năstase, ieşire publică fără precedent: "În postura de amantă nu prea stau!"
antenasport.ro
Adevăratul motiv pentru care Regina poartă mereu mănuși. Secretul a fost dezvăluit chiar de cea care i le croiește
CaTine.ro
După marele concert marca RBD, Maite Perroni vorbește despre refuzul foștilor ei colegi, Poncho și Dulce
tvhappy.ro
ULTIMELE ȘTIRI
11:19 Tatăl a doi copii, mort de Covid-19 la câteva săptămâni după ce casa i-a fost făcut scrum de un incendiu, în Marea Britanie 11:10 Tânără căutată pentru furt în Ungaria, găsită ascunsă în şifonier, într-un apartament din Bucureşti 10:28 44 de şcoli din San Francisco vor fi redenumite, din cauza numelor care ar fi asociate cu rasismul, sclavia sau colonizarea 9:50 Fata umilită și snopită în bătaie la Târgu Jiu cere daune în instanță: câte 100.000 lei de la fiecare agresoare 9:39 Noile centre de vaccinare din Suceava, întârziere de o lună. În judeţ, locurile pentru vaccin sunt limitate 9:10 Horoscopul zilei, 28 ianuarie 2021. Dacă Balanțele îşi propun să schimbe locul de muncă, azi este ziua perfectă 9:09 Copil dispărut în judeţul Cluj, noapte albă pentru căutători. Lucian a plecat la magazin şi nu s-a mai întors 8:57 Clădirile reabilitate din Deva, mâzgălite de adolescenți 8:52 Protestele polițiștilor continuă în toată țara, nemulţumiţi de îngheţarea salariilor 8:49 Echipa OMS din Wuhan va începe investigarea originilor coronavirusului, după ieşirea din carantina de două săptămâni
CITEȘTE PE A1.ro
Ce mai face și cum arată Oana Lis, soția lui Viorel, de când a dispărut din spațiul public
A1.RO
Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce a spus despre starea lui de sănătate
A1.RO