Antena Meniu Search
x

Cătălin Cîrstoiu, prezentat miercuri de PSD şi PNL. Firea va candida la europarlamentare şi va coordona cu Burduja campania pentru Capitală

PSD şi PNL au bătut palma după luni întregi de negocieri şi căutări. Coaliţia îl aruncă în cursa pentru Primăria Capitalei pe medicul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar din Bucureşti.  Candidatul comun a fost prezentat azi la Palatul Victoria liderilor PNL şi PSD iar mâine va fi prezentat oficial într-o conferință comună de liderii celor două partide. Gabriela Firea va candida la europarlamentare, dar va coordona, alături de Sebastian Burduja, campania pentru alegerile locale de la București.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 17:49

Cătălin Cîrstoiu, prezentat oficial miercuri de PSD şi PNL. Firea va candida la europarlamentare şi va coordona cu Burduja campania pentru locale
Cătălin Cîrstoiu, prezentat oficial miercuri de PSD şi PNL. Firea va candida la europarlamentare şi va coordona cu Burduja campania pentru locale - Agerpres

Candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Capitalei este medicul Cătălin Cîrstoiu. Acesta va fi prezentat oficial miercuri, într-o conferință comună, de liderii celor două partide.

"Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, şi Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al Coaliţiei PSD-PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, alături de preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja, vor susţine o conferinţă de presă miercuri, ora 12:00, la Palatul Parlamentului", a anunţat PSD, potrivit news.ro. 

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost azi la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura sa la Primăria Capitalei. Acesta nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja, coordonatori politici 

Pe acelaşi subiect

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat că Gabriela Firea se va afla pe lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania pe Bucureşti. "Vor fi coordonatorii de campanie pe Bucureşti, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PNL, domnul Burduja", a spus secretarul general al PSD.

Paul Stănescu a mai declarat că în coaliţie se vor stabili marţi seară sau miercuri candidaţii pentru Sectoarele 1, 2 şi 5. "Nu am stabilit, discutăm, ce pot să vă spun e că vom avea candidaţi comuni şi liste comune la consiliul local şi Consiliul general."

Despre candidatul PSD-PNL la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu, Stănescu a afirmat că este un medic recunoscut, manager de spital şi consideră că, susţinut de ambele partide, are prima şansă. Paul Stănescu a mai spus că joi PSD va convoca Consiliulul Naţional în care se vor valida o parte din candidaţii la locale şi lista la europarlamentare.

Întrebat ce şanse sunt ca Cîrstoiu să îi învingă pe Cristian Popescu Piedone şi pe Nicuşor Dan, Stănescu a spus că alianţa PSD şi PNL are prima şansă. "E o competiţie, vom vedea, dar noi sperăm şi facem tot ce e posibil ca domnul Cîrstoiu să fie Primarul Capitalei", a subliniat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Alegeri locale 2024 » Cătălin Cîrstoiu, prezentat miercuri de PSD şi PNL. Firea va candida la europarlamentare şi va coordona cu Burduja campania pentru Capitală