Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Surprize pe listele PSD la Capitală: Mihai Ghigiu, şeful cancelariei premierului, deschide lista PSD la deputaţi, iar Adrian Streinu-Cercel pe cea la Senat

PSD şi-a definitivat listele pentru alegerile parlamentare. Iar acestea sunt fără candidaţi trimişi în judecată sau cu probleme de incompatibilitate, anunţă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu. Asta nu înseamnă că pe lista candidaţilor PSD nu există şi foarte multe surprize. 

de Marius Gîrlaşiu

la 15.10.2024 , 14:30

Liderii social democraţi au decis astăzi că PSD nu va avea pe listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor candidaţi trimişi în judecată pentru fapte de corupţie sau fapte asimilate celor de corupţie şi nici candidaţi aflaţi în stare de incompatibilitate.

Altfel, social democraţii au validat astăzi lista pentru Capitală. La Senat, lista va fi deschisă de medicul Adrian Streinu Cercel, iar la Camera Deputaţilor va fi deschisă de Alexandru Mihai Ghigiu, este şeful Cancelariei premierului Marcel Ciolacu. Alte nume surpriză, vorbim de Cristian Popescu Piedone, cel care deschide lista la Senat în judeţul Giurgiu şi de fostul premier Victor Ponta, cel care deschide lista la Camera Deputaţilor în judeţul Dâmboviţa. 

Lista PSD Bucureşti Camera Deputaţilor

Vezi și

1. Mihaiu Ghigiu

Pe acelaşi subiect

2. Rodica Nassar 

3. Marian Neacşu 

4. Petre Florin Manole

5. Diana Tuşa

6. Andrei Dolineaschi 

7. Mirela Furtună

8. Carmen Avram 

9. Remus Mihalcea 

10. Anca Comănici 

Lista PSD Bucureşti la Senat

 

1. Adrian Streinu-Cercel 

2. Robert Cazanciuc 

3. Daniel Zamfir 

4. Gabriel Mutu

Şi liberalii şi-au ales listele 

Şi liberalii s-au reunit pentru a valida listele din Capitală şi din alte judeţe ale ţării. La vârful PNL au fost discuţii tensionate în ceea ce priveşte lista pentru Capitală. La Senat, în Bucureşti, lista va fi deschisă de Sorin Cîmpeanu şi pe doi, fostul ministru al Educaţiei Monica Anisie, în vreme ce lista pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de ministrul Energiei Sebastian Burduja, care a candidat în vară pentru funcţia de primar al Capitalei, a doua poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor fiind ocupată de Andrei Baciu, cel care a condus în trecut Casa Naţională de Sănătate. O surpriză pentru liberali este numele lui Florin Cîţu, cel care nu a mai prins un loc eligibil pe listele din Capitală, dar s-a ales cu prima poziţie la Senat în judeţul Galaţi.

Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Alegeri parlamentare 2024 » Surprize pe listele PSD la Capitală: Mihai Ghigiu, şeful cancelariei premierului, deschide lista PSD la deputaţi, iar Adrian Streinu-Cercel pe cea la Senat