Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum arată prima pagină a buletinelor de vot, la alegerile prezidențiale

Biroul Electoral a stabilit cum vor arăta buletinele de vot pentru alegerile prezidenţiale. 

de Marius Gîrlaşiu

la 14.10.2024 , 22:05

Toti cei 14 candidati au fost grupati în două pagini, cu două coloane verticale pe fiecare pagină. Elena Lasconi va fi prima pe buletinul de vot, iar lângă ea, pe coloana din dreapta, apare liderul AUR George Simion. 

Marcel Ciolacu se află pe pozitia 3, imediat sub căsuta cu şefa USR, iar în dreapta premierului îl vom regăsi pe Nicolae Ciucă - pozitia 4 pe buletinul de vot.

Pe prima pagină îl mai regăsim pe liderul UDMR Kelemen Hunor, dar si pe Mircea Geoană - candidat independent în cursa pentru Cotroceni. 

Vezi și

Urmează pagina a doua a buletinului de vot, acolo unde figurează şase candidaţi. Printre ei fostul premier Ludovic Orban - primul de pe coloana din dreapta, fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, şi generalul Silviu Predoiu - fostul director al Serviciului de Informaţii Externe.

Marius Gîrlaşiu Like

Jurnalism înseamnă să publici tot ceea ce alții - de regulă liderii politici - nu vor să fie publicat. Orice altceva înseamnă doar Relații Publice. Nu am spus-o eu, a spus-o marele scriitor britanic George Orwell.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Cum arată prima pagină a buletinelor de vot, la alegerile prezidențiale