Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elena Lasconi, reacţie după ce Ciolacu a anunţat că va candida la prezidenţiale. L-a invitat la o dezbatere cu public pe model american

Elena Lasconi a reacţionat după ce Marcel Ciolacu a anunţat oficial că va candida la prezidenţiale spuând că se bucură că a aflat cu cine intră în turul 2. Preşedintele USR l-a invitat pe liderul PSD la o dezbatere cu public "pe model american".

de Redactia Observator

la 20.08.2024 , 17:51

Elena Lasconi, reacţie după ce Ciolacu a anunţat că va candida la prezidenţiale. L-a invitat la o dezbatere cu public pe model american Elena Lasconi, reacţie după ce Ciolacu a anunţat că va candida la prezidenţiale. L-a invitat la o dezbatere cu public pe model american - Inquam Photos / George Călin

"Mă bucur că am aflat cu cine intru în turul 2 şi cred că mulţi se şi miră că Marcel Ciolacu şi-a făcut curaj să candideze. Mi se pare incredibil că după un mandat dezastruos de prim-ministru îţi doreşti să fii preşedinte de ţară. Datele economice, din punctul meu de vedere, dar şi al specialiştilor, sunt îngrijorătoare. Ştiţi foarte bine că avem un deficit foarte mare, cea mai mare inflaţie, oamenii simt slaba guvernare, simt că o duc din ce în ce mai prost şi că pot cumpăra din ce în ce mai puţine lucruri când merg la piaţă sau la magazin", a scris Lasconi, pe Facebook.

Reacţia Elenei Lasconi, după ce Ciolacu a anunţat că va candida la prezidenţiale

Potrivit acesteia, Ciolacu trebuie să răspundă la întrebări privind relaţia cu Omar Hayssam, studiile efectuate şi modul în care a obţinut carnetul de revoluţionar. Ea a susţinut că aceste aspecte "conturează imaginea" celui care vrea să fie preşedintele României.

Articolul continuă după reclamă

"Cred că domnul Ciolacu ar trebui să răspundă la trei întrebări:1. Ce căuta la vânătoare cu un terorist - Omar Hayssam - şi dacă este prieten şi cu alţi terorişti? 2. La ce vârstă a luat bacalaureatul şi ce studii a făcut? 3. În ce condiţii şi-a luat carnetul de revoluţionar, pentru că ştie toată lumea că nu a avut nicio contribuţie la Revoluţia din 1989, doar că a obţinut nişte spaţii comerciale gratis în piaţa din Buzău. De ce sunt importante cele trei întrebări? Pentru că, de fapt, ele conturează imaginea celui care vrea să fie preşedintele României. Nu cred că preşedintele României ar trebui să fie prieten cu vreun terorist. Nu cred că ar trebui să existe dubii despre studiile pe care le are preşedintele României sau semne de întrebare despre cum a obţinut acel certificat de revoluţionar", a transmis liderul USR.

"Îl invit pe domnul Ciolacu la o dezbatere cu public, cu românii, care să fie în jurul nostru, pe model american, să se uite în ochii oamenilor şi să le spună că o duc mai bine, să vedem ce părere au şi românii", a completat Lasconi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Elena Lasconi, reacţie după ce Ciolacu a anunţat că va candida la prezidenţiale. L-a invitat la o dezbatere cu public pe model american