Reţete de dulciuri: tort cu ciocolată belgiană
Vlăduţ a prezentat, la Neaţa cu Răzvan şi Dani, reţeta pentru tort cu ciocolată belgiană.
De Redactia Observator la 04.10.2021, 09:32Tort cu ciocolată belgiană, reţeta
Pentru bază, aveţi nevoie de 300 de grame de biscuiţi, care trebuie pisaţi. După, adăugaţi 125 de grame de unt topit, iar pentru crema de mousse aveţi nevoie de 600 de grame de ciocolată albă.
Citește și:Mai aveţi nevoie de 20 de grame de gelatină, 100 de grame de unt şi 600 de grame de frişcă naturală bătută, neîndulcită.
Baza trebuie pusă 10-15 minute la congelator, pentru a se închega, iar pentru cremă, ciocolata trebuie topită într-un vas.
Crema trebuie lăsată la temperatura camerei, iar apoi frişca trebuie pusă treptat.