Antena Meniu Search
x

Video America Express: Seara celor mai importante probe pe Drumul Soarelui, înainte de Marea Finală

Aseară, la America Express, Irina Fodor a introdus în joc cele trei cufere care vor fi primite doar de către cei ajunşi pe ultimul loc, iar asta le îngreunează şi mai mult drumul spre marea finală. Rândurile se strâng, iar diseară au loc cele mai importante probe pe Drumul Soarelui. Adrenalina va atinge cote maxime la testul zborului acrobatic.

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 11:23

Vezi și

Ieri seară, la America Express, întrecerea a fost câștigată de Aris și Alexia Eram, care au obținut astfel un important avantaj de timp pentru cursa care va urma. Tot în ediția de aseară, Irina Fodor a introdus în joc cele trei cufere care vor fi primite doar de către cei ajunși pe ultimul loc.

În ediția din această seară, concursul va avea trei părți – iar la capătul fiecăreia, ultima echipă sosită la Irina trebuie să-și aleagă o cutie. Una dintre acestea conține verdictul eliminării. Urmează, așadar, seara celor mai importante probe pe Drumul Soarelui înainte de Marea Finală.

Adrenalina va atinge cote maxime la testul zborului acrobatic, dar cele mai mari emoții vor urma la momentul deschiderii cutiilor: este seara în care aflăm care sunt cele două echipe care se vor înfrunta în ediția de mâine pentru premiul de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 6 America Express.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » AntenaPLAY » America Express: Seara celor mai importante probe pe Drumul Soarelui, înainte de Marea Finală