Antena Meniu Search
x

Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024

Bernadette Szocs – Chen Meng e meciul din sferturile WTT Champions Incheon 2024, ce se va desfăşura sâmbătă dimineaţă, de la ora 05:45, exclusiv în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 15:22

Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024
- Profimedia

Szocs a ajuns pentru a patra oară în sferturile unui turneu WTT Champions şi speră să atingă în premieră semifinalele. Pentru asta, trebuie să treacă de Chen Meng, ocupanta locului 4 mondial.

Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45)

Aceasta va fi a şasea întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar situaţia este una echilibrată, românca de pe locul 9 mondial câştigând două partide. Chinezoaica de 30 de ani le-a adjudecat pe celelalte trei.

Pentru a ajunge în sferturile de finală, Bernadette Szocs a obţinut două victorii în minimum de seturi, 3-0 cu Hana Goda şi 3-0 cu Adriana Diaz. De partea cealaltă, nici Chen Meng nu a pierdut set, trecând de Prithika Pavade şi de Miwa Harimoto.

Pe acelaşi subiect

Bernadette Szocs: "Cred că voi avea un rezultat mare"

Szocs e sigură că va avea parte de un meci spectaculos, mai ales dacă va păstra nivelul din sferturi, acolo unde i-a cedat lui Diaz doar 13 puncte.

"Sunt foarte fericită pentru jocul meu de azi. Am jucat foarte bine, mai bine decât o făcusem în primul meci. Nu vreau să mă opresc aici, vreau să ating semifinalele. Nu e pentru prima oară când sunt în sferturi şi visul meu este să joc şi o semifinală la WTT Champions. Oricare ar fi adversara, mă aşteaptă un meci greu. Am jucat de multe ori cu Chen Meng, am bătut-o şi eu. Cu Harimoto nu am jucat până acum, dar dacă voi juca ca azi, cred că voi avea un rezultat mare", a spus Bernie, la finalul partidei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » AntenaPLAY » Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024